Θετικός στον κορωνοϊό ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Tουριστικό τηλεοπτικό ρεπορτάζ  του STAR TV για τη Σάμο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε έπειτα από προληπτικό έλεγχο ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, έπειτα από το ταξίδι που πραγματοποίησε με την οικογένειά του στο εξωτερικό και επέστρεψε στην Αθήνα.

Γεγονός που τον αναγκάζει να παραμείνει στην Αθήνα και να μην είναι παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 5η και 6η Αυγούστου στο Πυθαγόρειο, για την επέτειο Ναυμαχίας της Μυκάλης και τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Ο κ. Στάντζος για το συγκεκριμένο πρόβλημα που του παρουσιάστηκε έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Προληπτικά σήμερα, λόγω του ταξιδιού μου στο εξωτερικό, έκανα self test για covid 19 το οποίο βγήκε θετικό. Κατόπιν τούτου ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έκανα Rapid test το οποίο επιβεβαίωσε τη θετικότητα. Είμαι πλήρως εμβολιασμένος δεν έχω προς το παρόν συμπτώματα αλλά πρέπει και οφείλω να παραμείνω σε απομόνωση και εκτός της Σάμου.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να συμμετέχω στις εκδηλώσεις εορτασμού στις 5 και 6 Αυγούστου για την Ναυμαχία της Μυκάλης. Παρ´όλα αυτά η εκπροσώπηση της Δημοτικής Αρχής θα είναι επάξια και ανάλογη των περιστάσεων, όπως έχουμε μάθει να λειτουργούμε πάντα. Συλλογικά.

Είμαι λοιπόν και εγώ επισήμως “κρούσμα”

Με τις υγείες μου».

Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επάνοδο.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ