Θετικός στον κορονοϊό ο Δημοσθένης Χατζηγιάννης, πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Μυτιλήνης. Κλειστή η Περιφέρεια την Τετάρτη για απολύμανση

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Θετικός στον κορονοϊό ο Δημοσθένης Χατζηγιάννης, πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Μυτιλήνης. Κλειστή η Περιφέρεια την Τετάρτη για απολύμανση

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης.

Θετική στον ιό διαγνώσθηκε και η σύζυγός του και ο ίδιος τόνισε ότι ο Στρατής Κύτελης τον παρότρυνε να προχωρήσει σε τεστ. Κι αυτό γιατί η σύζυγος του κ. Χατζηγιάννη ήταν εμπύρετη.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καλεί όλους όσοι ήρθαν σε επαφή να είναι σε εγρήγορση καθώς και σε εφαρμογή των ατομικών μέτρων προστασίας.

Ο κ. Χατζηγιάννης ανέφερε συγκεκριμένα:

Με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας, σας ανακοινώνω ότι προ λίγων λεπτών, μου γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του τεστ του COVID 19, όπου βγήκε θετικό. Η αιτία για την διενέργεια του ήταν κατόπιν συμβουλής του Δημάρχου και γιατρού Στρατη Κύτελη, λόγω εμπύρετης κατάστασης της συζύγου μου, η οποία διαγνώστηκε και εκείνη θετική στο τεστ. Παραμένουμε σε καραντίνα οικογενειακώς, χωρίς να έχουμε για την ώρα κανένα σύμπτωμα. Ζητούμε από όλους που ήλθαμε σε επαφή να είναι σε εγρήγορση και επιφυλακή για την προστασία της υγείας τους. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να επιδείξουν ατομική και κοινωνική ευθύνη παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για να ξεπεράσουμε με επιτυχία την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

«Κλειστή η Περιφέρεια την Τετάρτη για απολύμανση»

Κλείνει εσπευσμένα το κτήριο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου την Τετάρτη για άμεση απολύμανση.

Όπως έγινε γνωστό στο «Ν», ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένης Χατζηγιάννης διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό την Τρίτη το απόγευμα, και νωρίτερα το πρωί της ίδιας μέρας είχε επισκεφτεί τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη στο γραφείο του.

Ο κ. Μουτζούρης δήλωσε στο «Ν» πριν από λίγο ότι και ο ίδιος θα μπει σε καραντίνα, ενώ μετά τη απολύμανση, η Περιφέρεια θα ακολουθήσει τις ακριβείς οδηγίες που θα τις παράσχει ο ΕΟΔΥ.

stonisi.gr

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ