Θεσσαλονίκη: Αναχώρησε απόψε το πρώτο πλοίο για τα νησιά του Bόρειου Αιγαίου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Θεσσαλονίκη: Αναχώρησε απόψε το πρώτο πλοίο για τα νησιά του Bόρειου Αιγαίου

Το πρώτο πλοίο για τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και τις Κυκλάδες, αναχώρησε στις 21.00 απόψε Σάββατο 6 Μαρτίου, από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης καθώς, ύστερα από 5 χρόνια ναυτικού αποκλεισμού, αρχίζει ξανά η ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης με αυτά τα νησιά. Το Blue Star Ferries έδεσε στο λιμάνι στις 18.00, με 100 επιβάτες και 35 οχήματα.

H δρομολόγηση του πλοίου ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του επιβατικού κοινού της Θεσσαλονίκης, εν μέσω όμως πανδημίας και αυστηρών μέτρων.

Το ίδιο δρομολόγιο θα αναχωρεί από το λιμάνι κάθε Σάββατο στις 9 μ.μ., έως τις 5 Ιουνίου 2021, με προορισμό τα νησιά Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Φούρνους, Ικαρία, Μύκονο, Σύρο και θα καταλήγει στον Πειραιά.

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης-νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου ύστερα από 5 χρόνια 

Τελευταία φορά που η Θεσσαλονίκη συνδεόταν ακτοπλοϊκά με τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήταν το καλοκαίρι του 2016, ενώ το 2016, 2017 και 2018 η Θεσσαλονίκη συνδεόταν με τα νησιά των Σποράδων και το 2018, εκτός από τις Σποράδες, υπήρχε σύνδεση με Κυκλάδες και Κρήτη.

Σε ό,τι αφορά τις τιμές, είναι οικονομικές. Ενδεικτικά, το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λήμνος στοιχίζει 23 ευρώ το άτομο και 62 ευρώ για το ΙΧ, ενώ η διάρκειά του υπολογίζεται στις 7 ώρες.

makthes.gr

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ