Να ξεκολλήσει από τον πάτο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Συνεχίζεται η μπασκετική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από τα οποία επιλέγει και σήμερα ποντάρισμα στη στήλη του ο Στέφανος Μαρολαχάκης.

Όλα όσα αφορούν τα πρακτορεια οπαπ εδώ

Η Νταρουσάφακα δικαίωσε την επιλογή της χθεσινής στήλης, αφού παρά την αφύσικη ευστοχία της Γαλατάσαραϊ από την περιφέρεια, νίκησε με 91-82, χάρη σε κάποια μεγάλα σουτ στο φινάλε. Πάμε στη σημερινή επιλογή, όπου θα ασχοληθώ με τον αγώνα Μπιλμπάο-Μούρθια για τη LigaEndesa.

Οι γηπεδούχοι είναι μία από τις ομάδες που απογοητεύουν φέτος, αφού σε δέκα επίσημα παιχνίδια σε ACB και Basketball Champions League, μετρούν μόλις μία νίκη. Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό, πάντως, είναι το δύσκολο πρόγραμμά τους, καθώς μέχρι στιγμής στην έδρα τους έχουν παίξει με την Ομπραντόιρο (στην μοναδική τους νίκη) και με τις Τενερίφη και Ρεάλ Μαδρίτης, από τις οποίες έχασαν σχετικά δύσκολα (από τη βασίλισσα στο καλάθι).

Ο ΆλεξΜούμπρου γνωρίζει πολύ καλά ότι η ποιότητα της ομάδας του και το αγωνιστικό της στιλ δεν είναι για να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, ωστόσο όσο δεν ξεκολλάει από τον πάτο, τόσο πιο πολύ θα αγχώνονται οι παίκτες της, σε σημείο που μπορεί να προκύψει πρόβλημα όσον αφορά την παραμονή.

Η Μούρθια από την άλλη είναι μία από τις ομάδες που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με την παρουσία της. Μπορεί να μην έχει σταθερότητα, αλλά έχει κάνει ορισμένα πολύ καλά παιχνίδια και έτσι βρίσκεται σε καλή βαθμολογική θέση. Την Πέμπτη, πάντως απώλεσαν μια διαφορά 23 πόντων στον αγώνα με την Μπούργος, σε μια ήττα από αυτές που στοιχίζουν ψυχολογικά.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για την δεύτερη νίκη της Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι είναι ήδη αρκετά χαμηλά στην κατάταξη και στο ενδεχόμενο νέας ήττας, η κατάσταση θα αρχίσει να γίνεται πιεστική. Κανείς δεν το θέλει αυτό στο Μπιλμπάο, οπότε πάμε με τον άσο στο χάντικαπ των 2.5 πόντων σε απόδοση διπλασιασμού.

Δείτε εδώ περισσότερα προγνωστικά από την Ισπανική LigaACB.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ: Δύσκολη κατάσταση – Τεράστιες ευθύνες

ΝΕ Σάμου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: «Η επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής, πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου» – Περί τέλους ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. «Είχε χαρακτηρισθεί ως δυσβάσταχτος φόρος από γνωστές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, ο «φόρος διαμονής» που επιβλήθηκε από το έτος

Περισσότερα »
Επίσκεψη στον Ουρολόγο. Μύθοι και Αλήθειες

O κ. Παναγιώτης Μουρμούρης Ουρολόγος- Ανδρολόγος θα βρίσκεται στη Σάμο τη Δευτέρα 01 Απριλίου

Ο γιατρός κ. Παναγιώτης Μουρμούρης, Ουρολόγος- Ανδρολόγος που είναι Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικευμένος στη Ρομποτική Ουρολογία, θα βρίσκεται στη Σάμο τη Δευτέρα 01/04 και

Περισσότερα »