Η Κολωνία υποδέχθηκε τα μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Η Κολωνία υποδέχθηκε τα μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου

Εκδήλωση παρουσίασης των διεθνώς αναγνωρισμένων γλυκών σαμιώτικων κρασιών  του Συνεταιρισμού πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία την Κυριακή 11 Απριλίου 2022 στα πλαίσια του προγράμματος  «Mediterranean Cheese and Wine» που υλοποιεί επιτυχώς η Οικονομοτεχνική.

Στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο «maiBeck FÜR DICH», οι διακεκριμένοι προσκεκλημένοι από τον οινικό χώρο δοκίμασαν την εκλεκτή κουζίνα σε εξαίσιους συνδυασμούς με τα απολαυστικά σαμιώτικα κρασιά.

Chefs, sommeliers, barthenders, δημοσιογράφοι οίνου, ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων και bar, αλλά και γνωστοί οινολάτρες εξέφρασαν πολύ θετικά σχόλια για τη φρουτώδη και ανθώδη γεύση των γλυκών σαμιώτικων μοσχάτων, τα οποία συνδυάστηκαν με εμπνευσμένες συνταγές για να αναδείξουν την ποιοτική τους γεύση και τη μακρά επίγευση:

Η Κολωνία υποδέχθηκε τα μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου

Μπριός με γραβιέρα Νάξου συνδυασμένα με Samos Vin Doux, κoτόπουλο με κρέμα και kimchi που συνοδεύτηκε μοναδικά από Samos Grand Cru, μοσχαράκι πικάντικο που συνδυάστηκε και μαγειρεύτηκε με το μοναδικό Samos Nectar και για το επιδόρπιο Τiramisu, μαζί με το οποίο προσφέρθηκε το παλαιωμένο Samos Anthemis.

Άψογος οικοδεσπότης ο Έλληνας blogger και sommelier Τόνυ Ασκητής.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ