Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου στη διάθεση του Γ.Ν. Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τροχαίο ατύχημα στο Πυθαγόρειο με τραυματισμό αλλοδαπού

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δικυκλιστή

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (19/05), στο οδικό δίκτυο Πυθαγορείου –  Ηραίου στη Σάμο.

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου στη διάθεση του Γ.Ν. Σάμου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου θα παρέχει την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας στις υπηρεσίες του Γ.Ν. Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» προκειμένου να συνδράμει στις εξορμήσεις του τμήματος Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας .

Με την  Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας δίνεται η δυνατότητα στο τμήμα αιμοδοσίας να βρίσκεται δίπλα στους εθελοντές αιμοδότες ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του νησιού, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σε αίμα του Γ.Ν. Σάμου.

Η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου στη διάθεση του Γ.Ν. Σάμου

Η πρώτη εξόρμηση έλαβε χώρα την Παρασκευή 17-03-2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαραθοκάμπου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά όλους του εθελοντές αιμοδότες που χάρισαν αυτό το πολύτιμο, για τη ζωή, αγαθό καθώς τις Αρχές , τους συλλόγους και τους κατοίκους της περιοχής του Μαραθοκάμπου για την ένθερμη υποδοχή και τη στήριξη.

Σύντομα θα ενημερώσουμε για την επόμενη στάση της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας.

Η Διοικήτρια

Αφροδίτη Αγγέλη

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ