Η ΔΕΕΠ ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Σάμου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Η ΔΕΕΠ ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Σάμου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Το Σάββατο βράδυ (18/02) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΑΙΟΛΙΣ» η ΔΕΕΠ ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Σάμου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη αγιοβασιλόπιτα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν θεσμικοί φορείς του τόπου, καθώς και αρκετοί φίλοι του κόμματος.

Ενώ είχε ανακοινωθεί ότι θα παραστεί και η Ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, αυτό δεν πραγματοποιήθηκε διότι έπρεπε να παρευρεθεί στην κηδεία του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωϋσή Ελισάφ.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Σάμου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου κ. Βαγγέλης Καπλατζής ο οποίος ανέφερε ότι «το στοίχημα των εκλογών είναι απλό. Θα πάμε μπροστά ή θα πάμε σε λογική νέων φόρων και αβεβαιότητας όσο αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις, για το εάν η Ελλάδα ανήκει στη Δύση ή αν θα παραμείνουμε στο δρόμο της προκοπής. 4 χρόνια ΝΔ , 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ. Ποιόν θέλουμε να οδηγήσει τη χώρα μπροστά;».

Χαιρετισμούς επίσης μέσω επιστολών απέστειλε ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Πανουράκης, που βρίσκεται στη Λέσβο για συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Σάμου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Σύντομες ομιλίες έγιναν από τον τέως πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου κ. Γιάννη Μάρκου, τον Δήμαρχο του Ενιαίου Δήμου Σάμου κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο (που πρότεινε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού σε Συρία και Τουρκία, όπως κι έγινε, «Ν’ αφήσουμε τις διαφορές πίσω. Το 2014 μου αναθέσατε την ύψιστη τιμή να είμαι Δήμαρχος του νησιού, αν και δεν ζούσα εδώ, είναι πολύ σημαντικό η χώρα να μην περιπέσει και πάλι σε διάφορες περιπέτειες που την ενέπλεξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»), τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάμου κ. Δούκα Τσιτσεκλή, τον πολιτευτή της ΝΔ κ. Νίκο Στεφανή (θα δώσουμε όλοι μαζί και πάλι τη μάχη για να κερδίσει η ΝΔ ξανά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ξανά πρωθυπουργός και η έδρα της Σάμου να είναι ξανά γαλάζια) και τον Βουλευτή Σάμου κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη (πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός όπως κάνει σε κρίσιμες στιγμές θα ψηφίσει με τη σοφία που τον διακατέχει και θα δώσει αυτοδύναμη κυβέρνηση στη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές. Έχουμε έναν πρωθυπουργό που μάχεται καθημερινά με αμέτρητα ταξίδια στην Ευρώ και οπουδήποτε αλλού για το καλό της χώρας).

Η ΔΕΕΠ ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Σάμου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Ο κ. Στεφανάδης έκανε και μια σύντομη αναφορά για τα χρήματα που έχουν δοθεί στη Σάμο από την Κυβέρνηση, ώστε ν’ αντιμετωπισθούν τα διάφορα άσχημα γεγονότα που έπληξαν το Νομό και ότι αισθάνεται αισιόδοξος για τη νέα τουριστική χρονιά που φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλή.

Η ΔΕΕΠ ΝΔ και η ΟΝΝΕΔ Σάμου έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα

Την Πρωτοχρονιάτικη Αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Ηγούμενος της Ι.Μ. Αγίας Ζώνης Βλαμαρής Αρχιμανδρίτης Αμφιλόχιος.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ