Η Αναγέννηση κατέκτησε το τρόπαιο στο Final-4 πρωταθλήματος Eφήβων

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Η Αναγέννηση κατέκτησε το τρόπαιο στο Final-4  πρωταθλήματος Eφήβων

Ολοκληρώθηκε το Final-4 πρωταθλήματος εφήβων που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος το διήμερο 19-20 Μαρτίου. Πρωταθλητής είναι η ομάδα της Αναγέννησης.

Στο μεγάλο τελικό όπου παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η Αναγέννηση νίκησε τον Αθλέων με 62-33, ενώ και στο μικρό τελικό που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το σκορ άλλαζε χέρια και το θέαμα ήταν πολύ καλό, ο Πράμνος κατέλαβε την τρίτη θέση νικώντας τον Ηρακλή με 45-57.

Η Τοπική Επιτροπή Σάμου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θέλει να δώσει τα συγχαρητήριά της στην πρωταθλήτρια ομάδα, Αναγέννηση, αλλά και γενικά σε όλες τις ομάδες, Αθλέων, Ηρακλής, Πράμνος, αθλητές, προπονητές και διοικήσεις για την άψογη αθλητική συμπεριφορά τους, που είναι παράδειγμα για τις νέες γενιές.

Η Αναγέννηση κατέκτησε το τρόπαιο στο Final-4  πρωταθλήματος Eφήβων

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ το γυμναστήριο «ΠΑΛΜΟΣ» και την κ. Αγγελική Κουλούρη καθώς και τα μικρά «χορευτικά ζουμπάκια», για την τιμή που μας έκαναν, να ομορφύνουν τους αγώνες και να δηλώσουν ότι ο αθλητισμός ενώνει και είναι μια γιορτή.

Τους διαιτητές, που εφάρμοσαν για άλλη μια φορά, την μέθοδο των τριών διαιτητών, δείχνοντας φανερά σημάδια βελτίωσης και διάθεσης για κάτι καλύτερο στο Σαμιακό μπάσκετ. Φυσικά δεν γίνεται να μην αναφέρουμε την επιστροφή των διαιτητών Μιχάλη Κατσιαούνη και Χαράλαμπου Δουκέλλη και να τους ευχαριστήσουμε γι’ αυτήν την κίνηση, ως ένδειξη μιας καινούργιας αρχής και εμπιστοσύνης. Το Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργο Στάντζο, που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί και να βραβεύσει τους αθλητές μας.

Η Αναγέννηση κατέκτησε το τρόπαιο στο Final-4  πρωταθλήματος Eφήβων

Και τέλος αλλά πολύ σημαντικό, ευχαριστούμε, όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, έναν – έναν ξεχωριστά. Όταν τα γήπεδα γεμίζουν με υγιείς ανθρώπους, αυτό δίνει σε όλους μας δύναμη, ότι θα βγουν και υγιείς αθλητές. Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ανάλογη και στους επόμενους τελικούς που έρχονται.

Το κύπελλο αλλά και τα μετάλλια στην Αναγέννηση, έδωσε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, στην ομάδα του Αθλέων ο πρόεδρος της ΤΕ Σάμου ΕΟΚ κ. Γιάννης Χιώτης και στην ομάδα του Πράμνου ο ταμίας της ΤΕ Σάμου ΕΟΚ κ. Βαγγέλης Σιμσιρής.

Η ΤΕ Σάμου ΕΟΚ ευχαριστεί και όλα τα μέλη της που ο καθένας από το δικό του πόστο, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο διήμερο 19-20 Μαρτίου 2022.

Η Αναγέννηση κατέκτησε το τρόπαιο στο Final-4  πρωταθλήματος Eφήβων

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ: 45 – 57

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 15-08, 09-13, 08-18

ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ (ΚΛΑΔΑΣ): ΡΑΝΤΑΣ, ΚΟΥΒΑΡΗΣ 8, ΠΑΥΛΟΣ 8, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ 18 (1), ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ 11, ΞΗΡΟΣ.

ΑΟ ΠΡΑΜΝΟΣ: ΦΟΥΣΚΑΣ, ΜΠΡΑΧΙΜΑΪ, ΜΠΕΚΙΡΑΪ 12 (2), ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ 8, ΖΕΛΕΠΟΣ, ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΣ, ΜΕΛΑΣ 1, ΡΑΠΤΗΣ 29 (5), ΑΛΚΑΪ, ΣΤΕΝΟΣ, ΜΥΤΙΛΗΝΟΥ 7 (1), ΤΣΑΝΤΙΡΗΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΒΟΥΔΙΩΤΗΣ – ΠΟΘΑΣ – ΔΟΥΚΕΛΛΗΣ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

RHENIA TOURS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΜΟΥ – ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ»

Τα δεκάλεπτα: 11-13, 16-08, 16-06, 19-06

RHENIA TOURS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΜΟΥ (ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗΣ): ΚΟΥΤΖΑΣ 2, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΣΑΠΟΥΝΑΣ 3 (1), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 5 (1), ΒΑΚΕΝΤΗΣ, ΒΑΛΑΜΩΝΤΗΣ, ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΙΤΗΣ 23, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 4, ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ 4, ΜΑΡΙΝΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ 18, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 3.

ΑΕΣΣ «Ο ΑΘΛΕΩΝ» (ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ): ΤΑΛΑΜΑΝΗΣ, ΦΩΤΑΚΗΣ, ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΡΕΠΠΑΣ 6, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΛΑΪΝΑΣ, ΤΣΙΟΥΡΑΣ 27 (3), ΑΡΑΠΟΣ Τ.,ΕΠΤΑΚΟΙΛΗΣ, ΚΙΡΚΙΤΖΩΤΗΣ, ΑΡΑΠΟΣ Ν., ΜΑΡΟΥΠΑΣ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ – ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗΣ – ΤΡΙΠΟΔΗΣ

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

samosbasket.gr

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ