Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Σε μία λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΟΛΙΣ.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Δημήτριος Λάνδρου, ο οποίος εξήρε το έργο που προσφέρουν οι αστυνομικοί στο νησί, ενώ η πρόεδρος κ. Μαρία Μαυρίδου και το Δ.Σ. ευχαρίστησαν φορείς και συναδέλφους, που βρέθηκαν στην εκδήλωση, αλλά και για το έργο που προσφέρουν, στο ακριτικό νησί της Σάμου.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την εκδήλωση τίμησαν ο βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Δήμαρχος Αν. Σάμου κ. Γ. Στάντζος, αντιπρόσωπος της 79 ΑΔΤΕ, ο πρόεδρος Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου κ. Γ. Αβραμίδης, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ «ΙΚΑΡΟΣ» οι κύριοι Αναγνώστου και Μιχαλόπουλος, ο δικηγόρος – διεθνολόγος – διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Γ. Νούλας, απόστρατοι αστυνομικοί κ.α.

Την ευκαιρία να κόψουν οι ίδιοι το κομμάτι της βασιλόπιτας είχαν οι φορείς, οι οποίοι όλοι έδωσαν ένα μεγάλο μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία, για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο νησί και τους κατοίκους. Ο κ. Στάντζος μάλιστα, αναφέρθηκε στη μεγάλη βοήθεια των Αστυνομικών μετά τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα λόγια που είπε ο κ. Μιχαλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, αλλά και την άψογη συνεργασία, που έχει το σωματείο με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Σάμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Η κ. Μαυρίδου αναφέρθηκε στις προσπάθειες, που γίνονται από όλα τα σωματεία για την καλυτέρευση των συνθηκών αλλά και τη στελέχωση των τμημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, που στέκονται με άψογο τρόπο χάρις στη θέληση όλων των εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία.

Ελένη Χατζηγεωργίου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ