Ευχαριστήριο Οικογένειας Αρχοντούλη

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Ευχαριστήριο Οικογένειας Αρχοντούλη

Και οι δύο γονείς μας έφυγαν από την επάρατη νόσο σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καθώς δυστυχώς η μάχη μαζί της είναι άνιση.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γιατρούς, τον εκπληκτικό κύριο Τρικοιλίδη, τον κύριο Χατζάρα και τον κύριο Χριστοφυλλάκη, την Μαρία, τον Γιάννη, τον Χρήστο, την Ιωάννα, την Έμυ..

Τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου, τους γιατρούς κ όλο το νοσηλευτικό προσωπικό εδώ.

Ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Σάμου κ.κ. Ευσέβιο που ήταν δίπλα μας σε όλο αυτό, καθώς και τους ιερείς του νησιού μας που μας στήριξαν από την αρχή, με την παρουσία και την προσευχή τους..

Ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς μας, την Έμυ, τον Βασίλη, τον Γιάννη, την θεία μας την Ελένη, την Ρένα, τον Αχιλλέα, που υπερέβαλλαν εαυτό για να μας βοηθήσουν.

Ευχαριστούμε την οικογένεια Χατζηκωσταντή που το σπίτι τους στο Παγκράτι έγινε καταφύγιο ελπίδας και προσευχής, την Χρύσα και τον Γιώργο.

Ευχαριστούμε την Ιουλία , την Μαρία, την Καλή, άπειρους φίλους, συναδέλφους και γνωστούς που με τον καλό λόγο, την προσφορά και την αγάπη έδωσαν, βοήθησαν .

Ευχαριστούμε θερμά όλους σας που μόνο καλά λόγια είχατε να πείτε !!

Όλο το 2020 και το μισό 2021 ήταν γεμάτο με επισκέψεις στην Αθήνα και γιατρούς, εγχειρήσεις, νοσηλείες, χημειοθεραπείες εναλλάξ και στο νοσοκομείο Σάμου που σημειώνουμε όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε ..

Αλλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα πέρα από την αγωνία, είχε και πολλή αγάπη, φροντίδα και οικογενειακή θαλπωρή.

Έχουμε μια απίστευτη παρακαταθήκη αφού είχαμε την τύχη και την τιμή να έχουμε δύο απίστευτους ανθρώπους για γονείς.

Θα τους τιμήσουμε και θα τους θυμόμαστε για τα άπειρα όμορφα και καλά που μας προσέφεραν ανιδιοτελώς και μόνο με πολλή αγάπη .

Αντριάννα, Γιάννης, Αντώνης, Καλλιόπη (Πόπη) Αρχοντούλη

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ