ΕΠΣ Σάμου: «Σε δύο εβδομάδες ξεκινούν τα πρωταθλήματα… αν όλα πάνε καλά»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

ΕΠΣ Σάμου: «Σε δύο εβδομάδες ξεκινούν τα πρωταθλήματα… αν όλα πάνε καλά»

Συγκέντρωση με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων της Σάμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Αιολίς». Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε με μέριμνα της ΕΠΣ Σάμου, ώστε να καθοριστεί η ημερομηνία έναρξης των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων στις κατηγορίες.

Εκεί ανακοινώθηκε ότι η πρόεδρος το ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανρεάδου, υπέγραψε τα παραχωρητήρια για τα ανοικτά και κλειστά γήπεδα των δύο Δήμων. Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, πλην του γηπέδου Μαραθοκάμπου που εκεί υπάρχει πρόβλημα σχετικά με την ολοκλήρωση των έργων. Έργα που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα και όχι στο παρά πέντε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα υφίσταται στον Δήμο Δυτικής Σάμου, εκεί όπου μέχρι στιγμής υπάρχει ένα γήπεδο (Καρλοβάσου) για πέντε ομάδες με όλα τα τμήματα που διαθέτουν (Καρλόβασι, Κοντακαίϊκα, Υδρούσσα, Πλάτανος, Κέρκης).

Λόγος για το γήπεδο Κοντακαιϊκων δεν μπορεί να γίνει, διότι το έργο έχει εγκαταληφθεί στην τύχη του. Ένα έργο που ξεκίνησε από την αρχή με πολλά προβλήματα, το κυριότερο ο λάθος προϋπολογισμός του έργου, φθάνοντας πάλι στο παρά πέντε να λέμε ότι τα χρήματα που δόθηκαν δεν ήταν αρκετά για να ολοκληρωθεί το έργο.

ΕΠΣ Σάμου: «Σε δύο εβδομάδες ξεκινούν τα πρωταθλήματα… αν όλα πάνε καλά»

Έχουμε ξαναπεί ότι η ανακατασκευή του συγκεκριμένου έργου (γήπεδο Κοντακαιϊκων), λόγω της δυσκολίας του, έπρεπε να είχε δοθεί σε διαφορετικό εργολάβο, που θα ασχολούνταν από το πρωί μέχρι το βράδυ με το συγκεκριμένο έργο και θα είχε σε τακτά χρονικά διαστήματα επιβλέπων μηχανικό.

Λάθος μελέτες από την αρχή, λάθος εκτιμήσεις προϋπολογισμού και φτάσαμε στο απόλυτο μηδέν. Και για τη συνέχεια του έργου, μέχρι στιγμής κανείς δεν μπορεί να πάρει μια τολμηρή απόφαση, για το αν πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί.

Για μια ακόμα χρονιά αποδείχθηκε ότι αρχίζουμε τελευταίοι τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (σε όλη την επικράτεια), κάτι που τείνει να γίνει «θεσμός».

Αποφασίσθηκε από την ΕΠΣ Σάμου τα πρωταθλήματα ν’ αρχίσουν περίπου σε δύο εβδομάδες (23-24/10), εκτός και αν κάτι άλλο συμβεί. Ευχόμενοι να παραδοθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα το γήπεδο του Κέρκη Μαραθοκάμπου.

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ