Επαναλαμβάνονται τα μαθήματα εκκλησιαστικής βυζαντινής μουσικής

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επαναλαμβάνονται τα μαθήματα εκκλησιαστικής βυζαντινής μουσικής

Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου επαναλαμβάνονται τα μαθήματα εκκλησιαστικής βυζαντινής μουσικής τόσο για τους αρχαρίους, όσο και για τους προχωρημένους.

Στην πόλη της Σάμου διδάσκουν οι Μουσικοδιδάσκαλοι Μάριος Αριστείδου, Νικόλαος Κουμαραδιός και Ιωάννης Δουκέλλης.

Στο Καρλόβασι διδάσκουν ο Καθηγητής Ιωάννης Ζαχαρίου, ο αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος Δημήτριος Πλακιώτης και ο Μουσικοδιδάσκαλος Παναγιώτης Αντωνακάκης. Όλοι οι διδάσκοντες είναι διπλωματούχοι Μουσικοδιδάσκαλοι και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εντελώς δωρεάν. Τα μαθήματα προσφέρονται ως ευλογία του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Ευσεβίου στους φιλεκκλησίους και φιλομούσους νεαρούς Σαμίους με την ελπίδα να συνεχίσουν τη μακροχρόνια και πολυτίμητη σαμιακή ψαλτική παράδοση.

Τα μαθήματα στην πόλη της Σάμου γίνονται σε αίθουσα του παλαιού Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ανατολικής Σάμου απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως και στο Καρλόβασι στο Επισκοπείο απέναντι από το Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Δυτικής Σάμου.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ