Επίσκεψη υποψήφιου Δημάρχου κ. Πάρη Παπαγεωργίου, στο Κέντρο Υγείας Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Επίσκεψη υποψήφιου Δημάρχου κ. Πάρη Παπαγεωργίου, στο Κέντρο Υγείας Σάμου

Επισκεφθήκαμε σήμερα το Κέντρο Υγείας Σάμου (πρώην ΙΚΑ) όπου είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από τον πρόεδρο του,  κ. Χρ. Παπακοσμά, τόσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο, όσο και για τις προσπάθειες που έχουν γίνει για την αναβάθμισή του.

Είναι βέβαιο ότι τα τελευταία χρόνια ο χώρος της υγείας έχει δεχθεί τεράστιες πιέσεις και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ξεπέρασε εαυτόν προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις τεράστιες ανάγκες που προέκυψαν λόγω και της πανδημίας.

Η υγεία και ο τρόπος που αυτή αντιμετωπίζεται αποτελεί δείγμα πολιτισμού κάθε κοινωνίας. Για εμάς αποτελεί μια πολύ σημαντική προτεραιότητα και η σημερινή ενημέρωση αποτελεί το πρώτο βήμα για μια σειρά από παρεμβάσεις που έχουμε σκοπό να κάνουμε από πλευράς Δήμου.

Το δημοτικό συμβούλιο και στο παρελθόν έχει συχνά λάβει πρωτοβουλίες για μείζονα ζητήματα στον χώρο της υγείας και αποτελεί πεποίθησή μας ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται συνεχώς και προς την κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων.

Στο άμεσο μέλλον θα επισκεφθούμε και το Νοσοκομείο ενώ επαφές θα έχουμε και με τον Ιατρικό Σύλλογο Σάμου προκειμένου να έχουμε μια σφαιρική εικόνα των προβλημάτων.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ