Επίσκεψη υποψήφιου βουλευτή Γιάννη Βέττα στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Επίσκεψη υποψήφιου βουλευτή Γιάννη Βέττα στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και φιλοξενία πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/3/2023) συνάντηση στο Νοσοκομείο της Σάμου, του υποψήφιου Βουλευτή Σάμου κ. Γιάννη Βέττα με την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” με τη Διοικήτρια κ.  Αφροδίτη Αγγέλη.

Η κ. Αγγέλη παρουσίασε το πρόγραμμα ομαλής λειτουργίας του Νοσοκομείου, καταθέτοντας και την αγωνία της για την ομαλή επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.

Κοινή διαπίστωση δική μας αλλά  και της κ. Διοικήτριας είναι πως στα θέματα υγείας δεν χωρούν κομματικές ταμπέλες και υποχρέωση όλων μας είναι η προστασία της ύπαρξης και σωστής  λειτουργίας του Νοσοκομείου μας.

Από την πλευρά μας καταθέσαμε στην συνάντηση αυτή πως η αγωνία του κόσμου για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό (και στις κρίσιμες ειδικότητες) αλλά  και στον τεχνολογικό εξοπλισμό είναι πολύ μεγάλη.

Σίγουρα ευθύνη της παρούσας κυβέρνησης είναι το Συνταγματικό δικαίωμα της προστασίας της υγείας των πολιτών ειδικά στα ακριτικά μας  νησιά και φυσικά να μην ΕΚΘΕΤΕΙ τους ανθρώπους που επιλέγει η ίδια η κυβέρνηση να διοικήσουν ένα τόσο υπεύθυνο πόστο, όπως είναι η διοίκηση ενός Νοσοκομείου.

Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε πως σήμερα συμπολίτης μας ζήτησε μέσω τηλεφωνικού ραντεβού να εξεταστεί στον υπέρηχο και της απάντησαν πως διαθέσιμο ραντεβού υπάρχει τον Φεβρουάριο του 2024!!!

Είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα πως κάτι δεν πάει καλά…

Υποψήφιος Βουλευτής Σάμου  Ικαρίας και Φούρνων με την

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Βέττας Γιάννης

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ