Επίσκεψη της «Ανατροπής» στον Πύργο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Επίσκεψη της «Ανατροπής» στον Πύργο

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 η δημοτική παράταξη “Ανατροπή” επισκέφτηκε την κοινότητα του Πύργου, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας, Βασίλη Στεφανή, και μέλη του συμβουλίου.

Στο γραφείο της κοινότητας διεξήχθη μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τις αποφάσεις του συμβουλίου, τα προβλήματα της καθημερινότητας και γενικά τη λειτουργία του Δήμου.

Κατά τη συζήτηση ανέκυψαν διάφορα ζητήματα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας. Ειδικότερα, δεν έχει οριστεί καμία συγκεκριμένη μέρα για την επίσκεψη του γραμματέα στην κοινότητα, με αποτέλεσμα να έχει υποβαθμιστεί ο συγκεκριμένος θεσμός από την πλευρά της δημοτικής αρχής αλλά και η οργανωμένη διεξαγωγή ενός τοπικού συμβουλίου.

Επιπρόσθετα, μείζων θέμα – ζήτημα προς διερεύνηση και θέμα ερώτησης σε επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο από την “Ανατροπή” – είναι ότι ο ορισμένος υδρονομέας άρδευσης για την τρέχουσα καλοκαιρινή αρδευτική περίοδο, αν και έχει επιλεχθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 15 Ιουνίου 2020, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο χωριό και λογικά η δημοτική αρχή, ενάντια με το καθεστώς επιλογής του, τον έχει εγκαταστήσει αλλού.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ