Επέστρεψε ο «Καδής» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Επέστρεψε ο «Καδής» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς»

Επικαιρότητα, θέματα της καθημερινότητας και ευτράπελα της Ελληνικής τηλεόρασης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο των Γυμνασίων πόλεως Σάμου, στην κορυφαία αποκριάτικη εκδήλωση του «ΚΑΔΗ» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος, ο «ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ».

Ο Καδής, έκανε είσοδο, πάντα με την εντυπωσιακή Καδίνα του, φέτος όμως είχε και βοηθό τον Καδή Σπαθαραίων, έτοιμοι να δικάσουν και να καταδικάσουν τα κακώς κείμενα του χωριού και του νησιού.

Επέστρεψε ο «Καδής» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς»

Τα μέλη του συλλόγου, χάρισαν στιγμές αστείρευτου γέλιου μέσα από την απεικόνιση χαρακτήρων, συμπεριφορών και στάσεων ζωής, με φαντασία, χιούμορ και σκωπτική διάθεση, εισπράττοντας το χειροκρότημα από τον κόσμο που παρακολουθούσαν την παράσταση. Οι εκλογές και τα τηλεοπτικά δρώμενα πρωτοστάτησαν στα θέματα της σάτιρας, δοσμένα βέβαια με τον ιδιαίτερο τρόπο της ομάδας του Καπετάν Λαχανά.

Κανείς δεν ξέφυγε από τη δίκη του Καδή, πληρώνοντας το «μπαχτσίσι» για αυτά που έκανε, αλλά και για αυτά που θα κάνει.

Την αρχή έκανε ο πρώην Δήμαρχος Σάμου κ. Φίλιππος Πετρούσκας, ακολούθησε ο γαμπρός του και Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος κ. Σταμάτης Σεϊρλής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης, ο πολιτευτής της ΝΔ κ. Νίκος Στεφανής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μιχάλης Μητσός και Δέσποινα Κάϊλα (στην οποία ο Καδής έδειξε μια ιδιαίτερη συμπάθεια (λόγω των πολιτιστικών θεμάτων) και δεν δικάστηκε όσο θα έπρεπε.

Επέστρεψε ο «Καδής» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς»

Τα μέλη του συλλόγου έδωσαν την υπόσχεση πως θα συνεχίσουν την προσφορά και την προσπάθεια διατήρησης των εθίμων του τόπου, ευελπιστώντας στην υποστήριξη του κόσμου, που πάντα αγκαλιάζει τις εκδηλώσεις τους, αλλά και των τοπικών αρχών.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Α.Κ.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ