Ξεπέρασαν τους 500 οι εμβολιασμοί κατά του Covid-19 στο νοσοκομείο Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

O Μητροπολίτης μας κοντά στα παιδιά μας

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας στά πλαίσια τῶν Ποιμαντικῶν του δράσεων ἐν ὂψει τῶν ἑορτῶν τοῦ Πάσχα, τήν Πέμπτη 25 Ἀπριλίου, Χοροστάτησε καί ὁμίλησε στόν Ἱερό

Νίκος Στεφανής: Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με προσοχή και ευθύνη

Παραπάνω από 500 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής, χωρίς να έχουν παρουσιάσει παρενέργειες, στο νοσοκομείο Σάμου,  όπως είπε στο Radio Cafe 102,4 και στον Μάνο Στεφανάκη, ο Διοικητής του νοσοκομείου Σάμου, κ. Νίκος Στεφανής.

Όπως ανέφερε δύο φορές την εβδομάδα το νοσοκομείο παραλαμβάνει εμβόλια, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η 2ηφάση της διαδικασίας, καθώς δύο γιατροί εμβολιάστηκαν με τη δεύτερη δόση.

Αναφερόμενος στους συμπολίτες μας που προσέρχονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα είπε: «Όσοι προσέρχονται είναι ευδιάθετοι, έχουν λαχτάρα να εμβολιαστούν, σηκώνουν το χέρι με το σήμα πως κερδίζουμε τη μάχη. Μας γεμίζουν με αισιοδοξία».

Ο κ. Νίκος Στεφανής, επίσης, επισήμανε πως σύντομα θα υπάρχουν οδηγίες για τον εμβολιασμό κατοίκων που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ