Εορτασμός Προστατών Αγίων του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Εορτασμός Προστατών Αγίων του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων

Ο εορτασμός των προστατών Αγίων του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου Ικαρίας και Φούρνων, τελέσθηκε στον Ι. Μ. Ταξιαρχών Μαλαγαρίου με Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Ευσέβιος. Παρέστησαν οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του Νησιού μας, πολύτεκνοι και φίλοι των πολυτέκνων.

Ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε μεταξύ άλλων την πολύτιμη προσφορά των πολυτέκνων. Τόνισε ότι ο πληθυσμός στα Νησιά μας λιγοστεύει, οι γεννήσεις παιδιών μειώνονται, οι γέροντες φεύγουν, τα χωριά μας φθίνουν. Πρέπει να ζωντανέψουν τα χωριά μας. Η έλλειψη πίστεως και εμπιστοσύνης στη Πρόνοια του Θεού, ο ευδαιμονισμός και ο ατομισμός είναι οι κύριες αιτίες. Η ευθύνη είναι όλων μας. Χρειάζονται γενναία μέτρα για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών μας.

Εορτασμός Προστατών Αγίων του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων

Μετά τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φλώρα Τζεβρένη επέδωσε στους εκπροσώπους του Στρατού – Σωμάτων Ασφαλείας και ΕΚΑΒ την εικόνα των Αγίων και αναμνηστικό δίπλωμα για την κοινωνική τους προσφορά.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ