Εντυπωσίασε «Η Χώρα των Θαυμάτων» στη Χώρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Εντυπωσίασε «Η Χώρα των Θαυμάτων» στη Χώρα

Απόδειξη ότι ο εθελοντισμός και η συλλογικότητα αποδίδουν τα μέγιστα, η εκδήλωση που διοργάνωσαν έξι σύλλογοι της Χώρας, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας.

Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Χώρας, το Εθελοντικό Κλιμάκιο Χώρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΕΙΡΗΝΗ», Helping Hands, ο Αθλητικός Σύλλογος «ΛΑΙΛΑΨ», ο Σύλλογος «ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», ενώθηκαν και πρόσφεραν σε μικρούς και μεγάλους την «ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ», μια χώρα γεμάτη γέλιο, παιχνίδια και επίτιμο καλεσμένο τον Άγιο Βασίλη.

Εντυπωσίασε «Η Χώρα των Θαυμάτων» στη Χώρα

Από τις 12μ.μ. ξεκίνησε το παιχνίδι, καλώντας τα παιδιά σε ιδιαίτερα παιχνίδια, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας προβλήθηκαν ταινίες και Θέατρο Σκιών.

Η μάγισσα Φρικαντέλα κερνούσε ζεστό κρασί, σε άλλο σημείο οι ζεστοί λουκουμάδες είχαν την τιμητική τους συνοδεία ζεστού καφέ ή τσάι. Ο κατεργάρης Γκρίντς ήταν ένας μαστροχαλαστής, καθώς συνεχώς προσπαθούσε να καλέσει τα «κακά» παιδιά στο πράσινο σπιτάκι του, ενώ έφτασε στο σημείο να κλέψει και τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη, αλλά βρήκε τον μάστορα του από τα παιδιά.

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα όμως απέσπασε ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος κατέφθασε με όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χώρας, ο οποίος μοίρασε πολλές αγκαλιές και δώρα.

Εντυπωσίασε «Η Χώρα των Θαυμάτων» στη Χώρα

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό, με την παρότρυνση της χοροδιδασκάλου κ. Ελένης Παντελούκα, η οποία έδωσε τον ρυθμό για το πάρτι που θα ακολουθούσε.

Χαρά, παιδικές φωνές, αναμονή αλλά και φαντασία, μέσα στο πνεύμα των ημερών, αφήνουν μοναδικές αναμνήσεις αυτές τις Άγιες μέρες, αποδεικνύοντας πως το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή διάθεση.

Χρόνια πολλά!

Ελένη Χατζηγεωργίου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ