Εμπορικός Σύλλογος Σάμου: Ανοιχτά τα καταστήματα με click away

Εμπορικός Σύλλογος Σάμου: Ανοιχτά τα καταστήματα με click away
Δύσκολη για όλους, καταναλωτές και εμπόρους, η πρώτη μέρα με την πόλη της Σάμου σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου.
Αρκετός κόσμος είχε την εντύπωση πως τα καταστήματα λόγω των μέτρων, παραμένουν κλειστά.
Υπενθυμίζουμε πως τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να λειτουργούν από τις 7 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα με τη μέθοδο του click away, δηλαδή της παράδοσης του προϊόντος εκτός καταστήματος κατόπιν ραντεβού. Οι παραλαβές εντός του καταστήματος (click inside) θα επιτρέπεται μόνο για τους κλάδους ένδυσης, υπόδησης και ειδών χαρτοβιβλιοπωλείου, πάλι κατόπιν ραντεβού. Και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή του click away και του click inside, ο μέγιστος χρόνος που θα έχει στη διάθεσή του ο καταναλωτής από τη στιγμή που θα στείλει το sms με τον κωδικό 2 έως ότου να παραλάβει το προϊόν, θα είναι δύο ώρες.
Για να γίνουμε σαφέστεροι, ας δούμε πώς πραγματοποιείται το click away (κλλλικ ογουέι)
1.Γίνεται ηλεκτρονική παραγγελία του προϊόντος.
2.Ο καταναλωτής προπληρώνει το προϊόν.
3.Τέλος, με το αποδεικτικό παραγγελίας – πληρωμής παραλαμβάνει το προϊόν από ειδικά διαμορφωμένο, εξωτερικό χώρο του καταστήματος.
Click inside (κλλικ ινσάιντ)
Σε αντίθεση με το click away, όπου ο πελάτης πρέπει να έχει προπαραγγείλει το προϊόν είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και το παραλαμβάνει στον εξωτερικό χώρο του φυσικού καταστήματος ύστερα από ραντεβού, το click inside θα λειτουργεί ως εξής:
Ο καταναλωτής μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού καταστήματος ή εφαρμογής που μπορεί να διαθέτει μια εμπορική επιχείρηση θα κλείνει ραντεβού για να επισκεφθεί το κατάστημα συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και να κάνει τις αγορές του εκεί, δοκιμάζοντας τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν.
Τα εμπορικά λοιπόν καταστήματα της πόλης της Σάμου είναι εδώ, ανοιχτά και έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν ζητώντας από όλους να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Στις 23:59 το βράδυ της Τρίτης 23/4 θα αναχωρήσει το BLUE STAR DELOS από το λιμάνι του Πειραιά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών - Τροποποίηση δρομολογίου

Στις 23:59 το βράδυ της Τρίτης 23/4 θα αναχωρήσει το BLUE STAR DELOS από το λιμάνι του Πειραιά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών – Τροποποίηση δρομολογίου

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο της Ε.Μ.Υ, ισχύει απαγόρευση απόπλου. Ως εκ τούτου, τα δρομολόγια των πλοίων μας θα διαμορφωθούν, ως ακολούθως : F/B

Περισσότερα »