ΕΛΤΑ Σάμου: Δέκα βήματα πίσω, αντί δύο μπροστά… Πισωγύρισμα

«Στο δρόμο» ακόμα οι εργαζόμενοι των ΕΛΤΑ στην πόλη της Σάμου. Μίλτος Βουδιώτης: Είμαστε εκεί ακόμα στο «προσωρινό μέρος»

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΛ-ΤΑ  Νομού Σάμου ενημερώνει τους πολίτες ότι έπειτα από την υπ’ αριθ.: 29768/2020 Υπουργική Απόφαση «Τροποποίηση της υπ’ αριθ. : 72142/1663/2014 Υπ. Απ. «Καθορισμός της ποιότητας των παρεχόμενων καθολικών εθνικών και ενδοκοινοτικών ταχυδρομικών υπηρεσιών» από 01-01-2021 και εφεξής:

Η διανομή της αλληλογραφίας στην πόλη της Σάμου θα εξυπηρετείται από (1) ένα Ταχυδρομικό Διανομέα από τους (4) τέσσερεις που εξυπηρετούσαν μέχρι σήμερα την πόλη.

Η διανομή της αλληλογραφίας στην πόλη του Καρλοβασίου θα εξυπηρετείται από (1) ένα Ταχυδρομικό διανομέα από τους (3) τρεις που εξυπηρετούσαν μέχρι σήμερα.

Ο Ταχυδρομικός διανομέας που εξυπηρετούσε μέχρι σήμερα την πόλη του Πυθαγορείου θα εξυπηρετεί και το Τοπικό Διαμέρισμα Πύργου Σάμου.

Οι παραπάνω αλλαγές, κατόπιν της απόφασης  της Διοίκησης των ΕΛ-ΤΑ, τροποποιούν την Ταχυδρομική Διανομή με συχνότητα εξυπηρέτησης:

ΕΛΤΑ Σάμου: Δέκα βήματα πίσω, αντί δύο μπροστά… Πισωγύρισμα

Στην πόλη της Σάμου ο Ταχυδρομικός Διανομέας θα διέρχεται από τις περιοχές ευθύνης του (1) μία φορά κάθε τρεις έως πέντε ημέρες!!!

Ομοίως και στην πόλη του Καρλοβασίου!!!

Στην πόλη του Πυθαγορείου η αλληλογραφία θα διανέμεται (2) δύο φορές την εβδομάδα και

Στο Τοπικό Διαμέρισμα Πύργου η αλληλογραφία θα διανέμεται (1) μία φορά την εβδομάδα.!!!!

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι θα υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στην επίδοση της αλληλογραφίας που πιθανά θα την καθιστούν και εκπρόθεσμη.

Οι Ταχυδρομικοί Διανομείς στους οποίους ανατέθηκε το έργο σύμφωνα με το Νέο Μοντέλο Διανομής το οποίο επέβαλλε η Διοίκηση, δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, εντός του ωραρίου να ανταποκριθούν στην εξυπηρέτηση του όγκου εργασίας και των πελατών μας.

Επίσης με την παρούσα Ανακοίνωση δηλώνουμε ότι σε περίπτωση που παραμείνει όγκος ανεπίδοτης αλληλογραφίας, λόγω του νέου σχεδιασμού της Διοίκησης, δεν θα φέρουμε καμία ευθύνη για τα αποτελέσματα.

Ευελπιστούμε στην κατανόηση του πελατειακού μας κοινού καθώς επίσης και στην στήριξη των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Σάμου.

Ο ΠΡOΕΔΡΟΣ

ΜΙΛΤ. ΒΟΥΔΙΩΤΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΝΕΤΗ

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ομιλία εγκληματολόγου Γιάννη Πανούση για την παιδική και νεανική εγκληματικότητα

Ομιλία εγκληματολόγου Γιάννη Πανούση για την παιδική και νεανική εγκληματικότητα

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 27 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του ΓΕΛ η ομιλία του εγκληματολόγου κ. Γιάννη Πανούση με θέμα  «Μικροδιάβολοι ή άγουροι εγκληματίες». Η εκδήλωση διοργανώθηκε

Περισσότερα »
ΔΙΔΕ Σάμου: Διημερίδα για την εκπαίδευση προσφύγων και των μεταναστών παιδιών και εφήβων που φτάνουν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

ΔΙΔΕ Σάμου: Διημερίδα για την εκπαίδευση προσφύγων και των μεταναστών παιδιών και εφήβων που φτάνουν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Διημερίδα-συνάντηση εκπαιδευτικών που διδάσκουν σε Τάξεις Υποδοχής Προσφύγων, ΔΥΕΠ και ΖΕΠ, Διευθυντών Σχολικών Μονάδων στις οποίες λειτουργούν ανάλογα τμήματα, Συμβούλων Εκπαίδευσης, Διευθυντών Εκπαίδευσης των Νομών

Περισσότερα »