Ελένη Παντελούκα: «Η χαρά των παιδιών ΑμεΑ όταν αγωνίζονται, μας γεμίζει τόσο πολύ, η συγκίνηση είναι υπέρμετρη»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

«Έφερε χαμόγελα» η διοργάνωση της 4ης αθλητικής συνάντησης Νέων Βορείου Αιγαίου στο στάδιο Καρλοβάσου

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η κ. Ελένη Παντελούκα, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

Η κ. Παντελούκα διδάσκει παραδοσιακούς χορούς και προπονεί τα παιδιά του συλλόγου «ΜΕΛΙΣΣΑ», τα οποία έλαβαν μέρος την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021, στην «4η Αθλητική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου» στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου.

Η κ. Παντελούκα είχε την εποπτεία από τον ΣΕΓΑΣ ειδικά για αυτούς τους αγώνες στο δημοτικό στάδιο Καρλοβάσου για τα παιδιά με αναπηρία.

Ελένη Παντελούκα: «Η χαρά των παιδιών ΑμεΑ όταν αγωνίζονται, μας γεμίζει τόσο πολύ, η συγκίνηση είναι υπέρμετρη»

«Πρώτα από όλα το ευχαριστιούνται τα παιδιά, εμείς ερχόμαστε σε δεύτερη θέση, η χαρά των παιδιών ΑμεΑ όταν αγωνίζονται μας γεμίζει τόσο πολύ, η συγκίνηση είναι υπέρμετρη. Δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα των παιδιών και τα δικά μας, όλης της ομάδας της «ΜΕΛΙΣΣΑ». Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλους διαγωνιζόμενους, αυτή η δύναμη της θέλησης και αυτή η κατάθεση ψυχής δεν περιγράφεται με λόγια.

Στα παιδιά, όσον αφορά τα ΑμεΑ, είχαμε αγωνίσματα δρόμων μιλάμε για 20 μέτρα, 60 μέτρα, ανάλογα τις κατηγορίες, 20 μέτρα στα νήπια, 60 μέτρα στην κατηγορία παίδων, πανπαίδων, των κορασίδων και παγκορασίδων, 100 μέτρα νέων, νεανίδων και 200 μέτρα ανδρών-γυναικών. Όλες αυτές οι κατηγορίες είχαν και το αγώνισμα το μπαλάκι ανάλογα την κατηγορία και τα γραμμάρια».

Ελένη Παντελούκα: «Η χαρά των παιδιών ΑμεΑ όταν αγωνίζονται, μας γεμίζει τόσο πολύ, η συγκίνηση είναι υπέρμετρη»

Η Λήμνος φέτος δεν κατάφερε να κατεβάσει ομάδα ΑμεΑ, ενώ υπήρχαν ομάδες από Χίο και Μυτιλήνη και φυσικά της Σάμου.

Η ομάδα της «ΜΕΛΙΣΣΑ» κέρδισε έξι (6) χρυσά μετάλλια, τέσσερα (4) αργυρά και τέσσερα (4) χάλκινα. Αυτή την στιγμή η κ. Παντελούκα τόνισε ότι λόγω Covid-19 τα πράγματα ήταν δύσκολα στις προπονήσεις αλλά βρέθηκαν λύσεις.

Η «ΜΕΛΙΣΣΑ» έχει 23 παιδιά, όμως εννέα (9) κατόρθωσαν να κατέβουν στον αγώνα, άλλωστε, όπως τόνισε η κ. Παντελούκα, το σημαντικό είναι να μάθουν την ιδέα του “Ευ Αγωνίζεσθαι”.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ