Εκδήλωση τσάι στον Άγιο Κων/νο με σκοπό την ενίσχυση των Ιερών Ναών του

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Εκδήλωση τσάι στον Άγιο Κων/νο με σκοπό την ενίσχυση των Ιερών Ναών του

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου απ’ όλη την Σάμο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα (12/02), η εκδήλωση τσάι από την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Γενέθλιου Ιωάννη Προδρόμου και από τον Π. Νεκτάριου και την πρεσβυτέρα Ευαγγελία Βουρνόβα  στο καφέ εστιατόριο Ζαφείρια.

Τη συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελος π. Σωτήριος, ο π. Καλλίνικος, ο π.  Χριστόδουλος, η Αντιπεριφερειάρχης κ.  Άννη Ανδρεάδου, Περιφερειακοί σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι των Δήμων του νησιού.

Ο Ιερέας π. Νεκτάριος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και την ερανική επιτροπή για την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τα έσοδα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα διατεθούν για την αποκατάσταση των ζημιών στους Ι. Ν. Αγία Παρασκευή, Αγία Τριάδα στην περιοχή Αηδόνια, Ι/Ν. Κοίμησης Θεοτόκου Αγίου Κων/νου που επλήγησαν από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.

Εκδήλωση τσάι στον Άγιο Κων/νο με σκοπό την ενίσχυση των Ιερών Ναών του

Τέλος το λόγο έλαβε ο π. Σωτήριος ο οποίος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα  της ευπρέπειας του οίκου του Θεού που δεν αρκείται μόνο στα υλικά αλλά και στις ψυχές που τον κοσμούν.

Ο εκκλησιασμός των πιστών καθώς και οι κοινωνικές συνευρέσεις με χριστιανική προαίρεση αποτελούν σημαντικό κομμάτι της  πνευματικότητάς μας και της εν Χριστό ζωής μας.

Ένα μεγάλο μπράβο και σε όλες της κυρίες του Δημοτικού Διαμερίσματος για τα χειροποίητα εδέσματα που πρόσφεραν σε αφθονία.

Αλεξάνδρα Χαροχέρη

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ