Δωρεά στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος από τον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Δωρεά στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος από τον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

Την Τετάρτη 5/10/2022 ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, πραγματοποίησε Δωρεά ενός επαγγελματικού πολυμηχανήματος εκτυπωτή σκάνερ, προς το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο εδρεύει στην Σάμο, για την άμεση κάλυψη σχετικών λειτουργικών αναγκών της Υπηρεσίας.

Τον Ροταριανό Όμιλο εκπροσώπησαν οι Αξιωματούχοι κ.κ. Ευγένιος Χαρδαβέλλας (Β. Διοικητής της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ-Ελληνική Επικράτεια), Δημήτριος Κυριαζής (προ. Πρόεδρος) και Μάριος Μπακόπουλος (Εψ. Πρόεδρος).

Τις θερμότατες ευχαριστίες, εκ μέρους του Αρχηγείου, εξέφρασε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτείου Αιγαίου και Κρήτης Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η ανταπόκριση του Ροταριανού Ομίλου ήταν άμεση.

Ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, ήταν και είναι άμεσα αρωγός προς τα Σώματα Ασφαλείας καθώς μέσω αυτών, διασφαλίζεται η προστασία της ζωής των Ανθρώπων και η εύρυθμη λειτουργία της Κοινωνίας μας, όπως ιδιαιτέρως πράττει το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ευχαριστούμε θερμώς την Μεταφορική Εταιρία Samos Express, η οποία πάντοτε, έχοντας υψηλό το αίσθημα του Ανθρωπισμού, προσφέρει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς, προς όφελος της Τοπικής μας Κοινωνίας.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ