Διώξτε το άγχος με «Πλέξιμο» στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Διώξτε το άγχος με «Πλέξιμο» στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς»

Πλέξιμο. Κάποιοι, μόλις ακούσουν τη λέξη, άμεσα το μυαλό τους πάει σε κάποια γιαγιά, που έπλεκε ζιπουνάκια ή πουλόβερ για κάποιο εγγόνι. Όμως αυτό αποτελεί παρελθόν καθώς έρευνες έχουν δείξει πως το πλέξιμο αποτελεί χαλάρωση, ένα είδος διαλογισμού, καθώς χρειάζεται αρκετή υπομονή και τείνει να γίνει μόδα.

Τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και σε άντρες, που μέσα στο άγχος της καθημερινότητας βρίσκουν έναν τρόπο να ξεφεύγει το μυαλό. Άλλωστε, η χαρά και η ικανοποίηση, που παίρνεις όταν ολοκληρώνεις ένα δύσκολο σχέδιο, είναι ένα από τα πλεονεκτήματά του.

Με βάση όλα τα παραπάνω, έχουν δημιουργηθεί και εδώ στη Σάμο ομάδες πλεξίματος με βελόνα ή βελονάκι. Μία από αυτές, η ομάδα πλεξίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου «ο Καπετάν Λαχανάς», η οποία συνδυάζει πλέξιμο, κέντημα, παρέα και επισκέψεις σε όμορφα σημεία του νησιού, υπό την καθοδήγηση της κ. Μαριγούλας Τακτικού.

Διώξτε το άγχος με «Πλέξιμο» στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς»

Τα «κορίτσια» της, όπως τις αποκαλεί, έχουν βρει όχι μόνο μια πρακτική και δημιουργική απασχόληση, αφού φτιάχνουν πουλόβερ, κάλτσες, κασκόλ και σκουφιά, ζεστά και όμορφα έργα τέχνης, αλλά κυρίως έχουν βρει μία όμορφη παρέα.

Άλλωστε, η ώρα της πλεκτικής αποτελεί την ευκαιρία να ξαναβρούν για λίγο τον εαυτό τους, μέσα στις διάφορες υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Οι κυρίες της πλεκτικής, τα χρόνια που ασχολούνται ομαδικά, έχουν προσφέρει πάντα με διακριτικότητα, πλεκτά χταποδάκια σε νοσοκομεία για πρόωρα μωράκια, δωρεά σκουφιών για τους ογκολογικούς ασθενείς στο Γ.Ν. Σάμου, αλλά και όμορφα δωράκια για τα παιδιά του συλλόγου. Μάλιστα, κάθε τέλος της ‘πλεκτικής’ χρονιάς, οι κυρίες λαμβάνουν και τον έπαινό τους, ως ελάχιστη ανταμοιβή για τον χρόνο που αφιερώνουν στις διάφορες δράσεις.

Διώξτε το άγχος με «Πλέξιμο» στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος «Ο Καπετάν Λαχανάς»

Η κ. Μαριγούλα Τακτικού και η ομάδα της, σας περιμένουν και φέτος, να δημιουργήσετε παρέα, να γνωριστείτε και να απολαύσετε όμορφες, μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, με βελόνα και βελονάκι.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 17:30. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου ο «Καπετάν Λαχανάς».

Ελένη Χατζηγεωργίου

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ