Διπλό κινήτρου στη Βραζιλία και ποιότητας στην Ιταλία

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Η Τότεναμ, με αλλαγές, αναμένεται να έχει εύκολη αποστολή στο FA Cup κόντρα στην αδύναμη Γουίκομ. Η τροπαιούχος του Σούπερ Καπ Ισπανίας, Μπιλμπάο υποδέχεται τη Χετάφε στο φινάλε της 20ής αγωνιστικής. Στην Πορτογαλία, διεξάγονται 4 αναμετρήσεις, με την πληγωμένη από τον Covid-19 Μπενφίκα να υποδέχεται τη Νασιονάλ Μαδέιρα.

Όλες οι πληροφορίες για το νοβιμπετ καζινο

Αλάνιασπορ – Ανκαραγκουτσού (18:00)

Ξεκινάμε από την Τουρκία. Η Αλάνιασπορ έχει σημειώσει μόλις 1 νίκη στις 7 τελευταίες αγωνιστικές (1-2-4) και κατηφόρισε στην 7η θέση της βαθμολογίας, κινδυνεύοντας να μείνει εκτός Ευρώπης, που είναι ο στόχος της. Μέγιστο πρόβλημα η αμυντική της συμπεριφορά σε αυτό το διάστημα, η εστία της δεν παραβιάστηκε μόνο στο παιχνίδι που κέρδισε. Η Ανκαραγκουτσού μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα μεταγραφικά για να τα καταφέρει. Πήρε σημαντική βοήθεια από δύο νεοφερμένους στην πρόσφατη νίκη επί της Κασίμπασα, που διέκοψε το σερί των 3 ηττών (με δύσκολους αντιπάλους).

Προγνωστικό: Το ντεφορμάρισμα της Αλάνιασπορ και η ενίσχυση της Ανκαραγκουτσού, που παλεύει όλα τα παιχνίδια δεν δικαιολογούν τον μικρό άσο. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να σκοράρουν και αυτοί και να κάνουν το ματς… ροντέο. Στο 2.20 το συνδυαστικό G/G & Over 2,5.

Μπενφίκα – Νασιονάλ Μαδέιρα (19:00)

Περνάμε στην Πορτογαλία, όπου στην Μπενφίκα κυριαρχεί απογοήτευση για το ότι απέτυχε για την ακόμα μία αποτυχία να πάρει έναν τίτλο (αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ). Βέβαια, έχε ως ισχυρή δικαιολογία τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στο εσωτερικό της παραμονή του ματς, ενώ αντί να βελτιωθούν τα νέα κι άλλοι παίχτες νόσησαν ενόψει του αποψινού παιχνιδιού. Το βασικό πρόβλημα εντοπίζεται στην άμυνα (δείτε εδώ τα ονόματα των παιχτών που λείπουν), είναι αναγκασμένη να παραταχθεί με σχεδόν νέα οπισθοφυλακή. η Νασιονάλ προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, όμως τα αποτελέσματά της (3 συνεχόμενες ήττες) δεν τής το επιτρέπουν. Μία απουσία έχει για την επίσκεψη στο «Ντα Λουζ», όπου την τελευταία φορά που έπαιξε ηττήθηκε με 10-0!

Προγνωστικό: Ματς που σήκωνε κόντρα του φαβορί, αλλά με την εικόνα της Νασιονάλ δεν πάει το… χέρι. Όμως οι απουσίες στην άμυνα της Μπενφίκα θα δώσουν ευκαιρίες, πιθανόν η ομάδα από τη Μαδέιρα να σκοράρει και αυτή, παίζεται το G/G σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Μπρέσια – Μόντσα (22:00)

Συνεχίζουμε με Β’ Ιταλίας. Η Μπρέσια και ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της στήριξαν τον κόουτς Ντιονίτζι με επέκταση του συμβολαίου του, παρά την κακή κατάσταση που βρίσκεται εσχάτως η ομάδα (3 ήττες στο τελευταίο καρέ αγώνων) που την έχει αφήσει κολλημένη στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και σε κοντινή επαφή με την επικίνδυνη ζώνη. Φρένο έβαλε και η Μόντσα στα δύο τελευταία ματς, όπου έφερε ισάριθμες ισοπαλίες κι έπεσε στην 5η θέση. Δεν θα ανταμώσει την πρώην ομάδα του ο φορ Μπαλοτέλι (έφυγε με κακές συνθήκες από την Μπρέσια), επιστρέφουν όμως ο μέσος Μπόατενγκ και ο φορ Ντάνι Μότα.

Προγνωστικό: Η ποιοτικότερη Μόντσα με τρίποντο απόψε ανεβαίνει στη 2η θέση και μειώνει στους -4β. την απόσταση από την πρωτοπόρο Έμπολι. Δεν θα αφήσει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, ποντάρουμε στο διπλό του 2.06.

Οπεράριο – Σαπεκοένσε (22:00)

Ολοκληρώνουμε με Β’ Βραζιλία, σε φυσιολογική όμως ώρα, για τα δεδομένα της κατηγορίας. Δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, η Οπεράριο είναι στη μέση της βαθμολογίας κι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά από οποιοδήποτε στόχο. Χωρίς τον τεχνικό της, Ματέους Κόστα, θα παραταχθεί απόψε, καθώς είναι τιμωρημένος, λείπουν και 4 βασικοί παίκτες από τη μεσοεπιθετική γραμμή. Η Σαπεκοένσενε έχει πετύχει τον αρχικό στόχο της ανόδου, τώρα θέλει να πάρει και τον τίτλο. Με νίκη θα κάνει αποφασιστικό βήμα ενόψει του φινάλε. Και αυτή έχει κάποιες «καλές» απουσίες στη γραμμή κρούσης.

Προγνωστικό: Ανάμεσα σε δύο ομάδες, που η μία δεν κυνηγάει τίποτα και η άλλη θέλει τη νίκη για γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρωτάθλημα θα επιλέξουμε τη δεύτερη. Στο 1.90 η απόδοση του διπλού.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά από το Κουπόνι Στοιχήματος του Foxbet

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

ΔΙΔΕ Σάμου: Διημερίδα για την εκπαίδευση προσφύγων και των μεταναστών παιδιών και εφήβων που φτάνουν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

ΔΙΔΕ Σάμου: Διημερίδα για την εκπαίδευση προσφύγων και των μεταναστών παιδιών και εφήβων που φτάνουν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Διημερίδα-συνάντηση εκπαιδευτικών που διδάσκουν σε Τάξεις Υποδοχής Προσφύγων, ΔΥΕΠ και ΖΕΠ, Διευθυντών Σχολικών Μονάδων στις οποίες λειτουργούν ανάλογα τμήματα, Συμβούλων Εκπαίδευσης, Διευθυντών Εκπαίδευσης των Νομών

Περισσότερα »