Δεν έχουν περιθώρια, στενέψανε τα όρια…

Πνευματικά πιο έτοιμη η Σάκκαρη

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Μάθε τα πάντα για την κυπριακή στοιχηματική megabet

Δεν είναι γνωστό το αποτέλεσμα του αγώνα της Τίγκρες κόντρα στη Κερέταρο την ώρα που γράφεται η στήλη (update: Κέρδισε η Τίγκρες με 3-0). Με Μεξικό θα ασχοληθούμε και απόψε, όπου η Ατλ. Σαν Λουίς υποδέχεται την Μοντερέι, σε ένα οριακό ματς για αμφότερες.

Η Σαν Λουίς δεν παίζει τόσο άσχημα όσο λένε τα αποτελέσματά της, αλλά κάτι της λείπει για να μπορέσει να βρει πατήματα κι αυτό φαίνεται πως είναι η σταθερότητα στην άμυνα. Δέχεται γκολ σταθερά, αλλά τουλάχιστον η επίθεσή της δουλεύει σωστά. Όσο όμως δεν κρατάει το μηδέν πίσω, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς. Ο κόουτς Βάσκες ξέρει ότι δεν έχει πολλά περιθώρια και πρέπει να έρθουν αποτελέσματα για να ανασάνει η ομάδα του. Στην έδρα της το παλεύει πολύ πάντως και μπορεί να κοντράρει τη Μοντερέι που δεν είναι στα καλά της.

Οι «ραγιάδος» λοιπόν, δεν λένε να βρουν τρόπο να «καθαρίζουν» τα παιχνίδια τους και πετάνε συνεχώς βαθμούς, παρότι προηγούνται στα περισσότερα ματς τους. Δεν έχουν κρατήσει το μηδέν σε κανένα μέχρι τώρα παιχνίδι κι αυτό τους στοιχίζει πολύ, διότι η επίθεση τους δεν μπορεί να βάλει περισσότερα, όπως έκανε σχεδόν πάντα για να πάρουν τα ματς. Από την στιγμή που ο Φούνες Μόρι δεν είναι σε φόρμα, έχει θέμα στο γκολ η Μοντερέι. Παρότι έχει τρομερή ποιότητα από τη μέση και μπροστά, δεν μπορεί να την βγάλει στο χορτάρι. Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Τίγκρες και δεν θέλει να χάσει άλλους βαθμούς.

Το θέλουν πάρα πολύ και οι δύο ομάδες, καθώς έχουν χάσει πολύ έδαφος στη βαθμολογία, ειδικά η Μοντερέι. Δεν την παίρνει για άλλες γκέλες. Αμφότερες αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και το Over 2.5 μπορεί να επαληθευτεί σε ψιλιασμένες τιμές πάντως.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα