Δεκαπενταύγουστος στην «Παναγία του Κότσικα»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δεκαπενταύγουστος στην «Παναγία του Κότσικα»

Με λαμπρότητα και σεβασμό, εορτάστηκε στο Ιερό Μετόχιο της Παναγίας του Κότσικα, η Κοίμησις της Θεοτόκου, παρουσία πιστών, ενώ μετά την  Θεία Λειτουργία, μοιράστηκε η πατροπαράδοτη γιορτή, η οποία προηγουμένως είχε ευλογηθεί από τον π. Εμμανουήλ, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Σάμου.

Δεκαπενταύγουστος στην «Παναγία του Κότσικα»

Ν’ αναφέρουμε ότι η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε στο χώρο των εστιατορίων της κατασκήνωσης, επειδή ο Ι.Ν. παρουσιάζει αρκετά προβλήματα λόγω της σεισμικής δόνησης της 30ης Οκτωβρίου 2020. Πλήθος πιστών παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία από τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού.

Δεκαπενταύγουστος στην «Παναγία του Κότσικα»

Το μετόχι της Παναγίας του Κότσικα ιδρύθηκε το 1730, από τον μοναχό Αζαρία και ανήκει στη μονή της Παναγίας της Βροντιανής , στους Βουρλιώτες. Το 2000, καθώς το μετόχι είχε εγκαταλειφθεί από μοναχούς από το 1939, ξεκίνησαν παρεμβάσεις με νέα κτίρια και ο χώρος χρησιμοποιείται πλέον ως κατασκήνωση για παιδιά, από την Ι.Μ. Σάμου.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ