Δήμος Δυτ. Σάμου : Διαδικτυακή ημερίδα των ΚΕΠ Υγείας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Πρόγραμμα 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024 για τους Δήμους Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι  ψεκασμοί σε λιμνάζοντα ύδατα,  για   καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών θα ξεκινήσουν στις 21-5-2024 . Το πρόγραμμα των εφαρμογών έχει ως εξής :

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεδρίαση «ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ»
Διαδικτυακή Ημερίδα, των ΚΕΠ Υγείας, Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 12.00 μ.μ , με θέμα «Πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής, θεραπεία μικρής διαμέτρου ανευρυσμάτων, Καρδιαγγειακά νοσήματα «Όσα πρέπει να γνωρίζουμε»
Ο Δήμος Δυτικής Σάμου , τα ΚΕΠ Υγείας και το ΕΔΔΥΠΠΥ σας προσκαλούν στη Διαδικτυακή Δράση των ΚΕΠ Υγείας με θέμα « Πρόληψη Ανευρύσματος Κοιλιακής Αορτής, θεραπεία μικρής διαμέτρου ανευρυσμάτων, Καρδιαγγειακά νοσήματα: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε», η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022, στις 12.00 μ.μ. και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου.
Η δράση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Δήμου Δυτικής Σάμου και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωσή τους για το Ανεύρυσμα και τους Καρδιαγγειακούς κίνδυνους.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Η δράση θα μεταδίδεται ζωντανά στο Zoom https://us06web.zoom.us/j/86753232891
Και στο Facebook του ΚΕΠ Υγείας Κεντρική Δομή https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ