Δήλωση του βουλευτή Χίου και αναπληρωτή τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη για το «ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Άγιο Φως: Με έκτακτη πτήση στη Σάμο

Άγιο Φως: Με έκτακτη πτήση στη Σάμο

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως μεταφέροντας μαζί του το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα. Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις

Δήλωση του βουλευτή Χίου και αναπληρωτή τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ  Ανδρέα Μιχαηλίδη για το «ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ»

Η παραχώρηση του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου» Σάμου σε ιδιωτικό ίδρυμα του κυβερνητικού βουλευτή Σάμου κ. Στεφανάδη είναι μια σκανδαλώδης πράξη με σοβαρή ηθική και πολιτική βαρύτητα.

Η Περιφερειακή Αρχή Β. Αιγαίου, προφασιζόμενη το λειτουργικό κόστος του χώρου απ’ τη μία, δεσμεύεται απ’ την άλλη για την διασφάλιση χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων του ιδιωτικού αυτού ιδρύματος από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Παράλληλα, με την παραχώρηση αυτή καθίσταται αβέβαιη η λειτουργία των πολιτιστικών σωματείων της Σάμου, την οποία έχει υποχρέωση να διασφαλίσει και ενισχύσει η Περιφερειακή Αρχή.

Τα κυβερνητικά στελέχη φαίνεται πως αντιλαμβάνονται για μια ακόμη φορά τον τόπο ως κρατικό λάφυρο, επικαλούμενα οφέλη για τους πολίτες. Για τις απαράδεκτες αυτές τακτικές θα λογοδοτήσουν σύντομα στη Βουλή, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ