Γιώργος Στάντζος: Τρία χρόνια στο τιμόνι του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Γιώργος Στάντζος: «Γενναία αποσυμφόρηση του ΚΥΤ και ο υπόλοιπος πληθυσμός στου «ΖΕΡΒΟΥ». Μην μας πανικοβάλλει το επίπεδο 2 ή 3..»

Για την συμπλήρωση τριών ετών στο τιμόνι του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Στάντζος, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Τιμώ τους ανθρώπους που ξεκινήσαμε και συνεχίσαμε μαζί στην ΑΝΑΣΑ και όσους βρεθήκαμε μαζί στη δύσκολη αυτή διαδρομή μέσα από τη ΣΥΜΠΡΑΞΗ. Τιμώ τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης. Τιμώ και ευχαριστώ όλους εσάς που δίχως προσωπικό αντάλλαγμα, μου προσφέρετε ηθική στήριξη, ελεύθερη γνώμη και την γόνιμη κριτική σας. Είμαι εδώ για όλους ανεξαιρέτως, δίπλα στον κάθε πολίτη.» αναφέρει. Αναλυτικά η δημοσίευση όπως παρακάτω:

«3 χρόνια. Δώσαμε μάχη σε κάθε μας βήμα και τη δώσαμε μαζί. Κοινωνία, φορείς, εργαζόμενοι και αιρετοί. ΜΑΖΙ σε δυσκολίες πρωτόγνωρες για το τόπο μας και την αυτοδιοίκηση . Ξεπεράσαμε παραταξιακές λογικές του παρελθόντος με τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Ακούμε, συζητάμε, διορθώνουμε γινόμαστε πιο ωφέλιμοι. Δεν υποκύπτουμε , παρ όλη την πίεση , σε συμφέροντα μικροπολιτικά ή προσωπικά.

Είμαστε ένας Δήμος και ένα νησί που έχει δοκιμαστεί από μύριες και πρωτόγνωρες δοκιμασίες ο οποίος οφείλει να εργάζεται ενωμένα ,μεθοδικά δίχως αποκλεισμούς και αποτελεσματικά .

Οι συνεργάτες μου, αιρετοί και υπηρεσιακοί ,έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό με συνεχή αγώνα και περιορισμένα μέσα να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της κοινωνίας μας. Σας ευχαριστώ.

Είμαι αποφασισμένος, με το όποιο προσωπικό κόστος να διατηρηθεί το κλίμα πολιτικού πολιτισμού με σεβασμό στην διαφορετική άποψη. Το πολιτικό ήθος θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή και από πλευράς μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν για αυτό . Τιμώ τους ανθρώπους που ξεκινήσαμε και συνεχίσαμε μαζί στην ΑΝΑΣΑ και όσους βρεθήκαμε μαζί στη δύσκολη αυτή διαδρομή μέσα από τη ΣΥΜΠΡΑΞΗ. Τιμώ τους συναδέλφους της αντιπολίτευσης. Τιμώ και ευχαριστώ όλους εσάς που δίχως προσωπικό αντάλλαγμα, μου προσφέρετε ηθική στήριξη , ελεύθερη γνώμη και την γόνιμη κριτική σας . Είμαι εδώ για όλους ανεξαιρέτως ,δίπλα στον κάθε πολίτη.

Γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον, τις δυνατότητες και τις παθογένειες του Οργανισμού και βέβαια του τοπικού πολιτικού μας συστήματος δεν θα παρασυρθώ σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο ,διότι αυτό δεν θα επιτρέψει στο δήμο να εργαστεί με βάση τις πραγματικές προτεραιότητες και θα αποβεί τελικά απολύτως ζημιογόνο για την τοπική μας κοινωνία. Στην δημοκρατία κανένας αναντικατάστατος. Δηλώνω επίσης ότι θα εργαστώ με το ίδιο πάθος και την αντίληψη της συλλογικότητας διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία και τα συμφέροντα του Δήμου Ανατολικής Σάμου και την σθεναρή διεκδίκηση των συμφερόντων του νησιού μας στα κέντρα των αποφάσεων .

Αισιοδοξούμε και εργαζόμαστε μεθοδικά με ενότητα υπομονή και δύναμη για το καλύτερο του τόπου μας. Με εσάς μαζί.

Σας χρειαζόμαστε εδώ και για τη συνέχεια.

Σας ευχαριστώ .

Γεώργιος Στάντζος

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ