Γιώργος Στάντζος: «Θα υπερασπιστώ τα συμφέροντά μας απέναντι σε ανεπίτρεπτες πρακτικές που διχάζουν»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Γιώργος Στάντζος: «Θα υπερασπιστώ τα συμφέροντά μας απέναντι σε ανεπίτρεπτες πρακτικές που διχάζουν»

Τη δέσμευσή του ότι θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου Ανατολικής Σάμου από πρακτικές που διχάζουν το νησί και στοχοποιούν το Δήμο του, από ομάδα δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας του Δήμου Δυτικής Σάμου , αναφέρει σε ανακοίνωση ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος.

Αναλυτικά γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Λυπάμαι πραγματικά που γράφω αυτές τις λέξεις. Συνάδελφοι της πλειοψηφίας του δήμου Δυτικής Σάμου με απόφασή τους, στρέφονται εναντίον του δήμου μας δικαστικά για να επιλυθούν “διαφορές” και να αποδοθούν ευθύνες, λέει, σε έργα “νεκρά” ή τελειωμένα προ της διάσπασης, που ανήκουν στο γειτονικό μας δήμο, πάνω στο ίδιο νησί.

Την Σάμο.

Την Σάμο που” μοιράζει” τη φτώχεια της και τις πληγές από τις δοκιμασίες της.

Θα “μοιράσει” και το μέλλον της;

Πρακτικές που διχάζουν, πρωτόγνωρες αυτοδιοικητικά, πολιτικά και δημοκρατικά ανεπίτρεπτες τουλάχιστον. Δεν γνωρίζω εάν τα κίνητρα όλων αυτών είναι πολιτικά, κομματικά, προσωπικά ή άλλα, πάντως με αυτό τον τρόπο ούτε τα έργα τελειώνουν, ούτε λειτουργούν.

Χθες ενημέρωσα, ως όφειλα, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όλοι μαζί, στελέχη και αιρετοί του δήμου, για το καλό όλου του νησιού. Εξάλλου δεν απαιτήσαμε εμείς τη διάσπαση των δήμων.

Δεσμεύομαι ότι θα υπερασπιστώ στα πλαίσια του νόμου, ως οφείλω, τα συμφέροντα του δήμου και από πίστη την ενότητα της κοινωνίας ολόκληρης της αγαπημένης μας Σάμου.

Γιώργος Στάντζος: «Θα υπερασπιστώ τα συμφέροντά μας απέναντι σε ανεπίτρεπτες πρακτικές που διχάζουν»

Να υπενθυμίσουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Σάμου αποφάσισε κατά πλειοψηφία στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου, προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες προσώπων τα οποία παραβαίνοντας την υποχρέωση να ενεργήσουν σύμφωνα με το νόμο προκειμένου να εκτελεστούν και να ολοκληρωθούν τα έργα, εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στον Κάμπο Μαραθοκάμπου και η κατασκευή ανοικτού κολυμβητηρίου στο Καρλόβασι και εν συνεχεία να παραδοθούν στο Δήμο Δυτικής Σάμου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ