Γιώργος Σακαντάρης: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη διοργάνωση του διεθνούς κυπέλλου Windsurfing Fun Slalom 2021

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Γιώργος Σακαντάρης: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη διοργάνωση του διεθνούς κυπέλλου Windsurfing Fun Slalom 2021

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο αθλητής του Wind Surf και ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων Samos Windsurfing Club στο Κοκκάρι  κ. Γιώργος Σακαντάρης.

Tο Διεθνές κύπελλο ΕΙΟ Windsurfing Fun Slalom 2021 θα φιλοξενηθεί στο Κοκκάρι της Σάμου, από 19 έως 22/06/2021. Το κύπελλο διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Speed Slalom Windsurfing, σε συνεργασία με το Samos Windsurfing Club και τον Ναυτικό Όμιλο Σάμου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

«Αφού ελευθερώθηκαν κάπως οι μετακινήσεις, αποφασίσαμε να κάνουμε το κύπελλο αυτό, εδώ στο νησί μας από τις 19 με 22 Ιουνίου. Είναι ένα διεθνές κύπελλο και ευελπιστούμε ότι θα έρθουν και κάποιοι ξένοι αθλητές, ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή δύο, ο ένας από αυτούς είναι επαγγελματίας.

Συνήθως, έχουμε και Τούρκους αλλά λόγω της κατάστασης αυτοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν, δεν τους αφήνουν. Είχαν δηλώσει συμμετοχή γύρω στα 15 με 20 άτομα, έχει πάρα πολύ κόσμο από εκεί όπου ασχολείται με το άθλημα και με τους αγώνες.

Έρχεται ένας καλός αθλητής, που είναι χρόνια επαγγελματίας, έρχεται ένας Ελληνογερμανός, ο οποίος ζει στη Νάξο είναι 18 χρονών έφηβος και ήδη έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και έρχεται και κάποιος ο οποίος και αυτός είναι στο Ολυμπιακό windsurfing με συνεχόμενες διακρίσεις και συμμετοχές στην ολυμπιάδα».

Γιώργος Σακαντάρης: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη διοργάνωση του διεθνούς κυπέλλου Windsurfing Fun Slalom 2021

Το ποιος θα πάρει μέρος στον αγώνα, εναπόκειται στην κρίση του κάθε ασκούμενου ιστιοσανίδας αλλά συνήθως παίρνουν μέρος αθλητές, οι οποίοι έχουν ειδικούς εξοπλισμούς και έχουν κάνει κάποιες ειδικές προπονήσεις και παράλληλα τους αρέσουν οι αγώνες, όπως εξήγησε ο κ. Σακαντάρης.

Οι αθλητές προσέρχονται με τον δικό τους εξοπλισμό, δικά τους εργαλεία και τις εταιρείες τους αλλά και τις κατάλληλες επιδόσεις. Οι αγώνες διοργανώνονται με τη συμπαράσταση του δήμου Αν. Σάμου, τον Ναυτικό Όμιλο και άλλους φορείς, γεγονός, που έδωσε το κίνητρο στον κ. Σακαντάρη να προχωρήσει στον προγραμματισμό των αγώνων.

Το windsurfing είναι ένα άθλημα στην κορυφή των θαλάσσιων σπορ εντυπωσιακό, με διακρίσεις σε Ολυμπιακούς αγώνες. Ο κ. Σακαντάρης δε θα λάβει ο ίδιος μέρος στους αγώνες λόγω τραυματισμού, αλλά θα κάνει τα αδύνατα – δυνατά για την καλύτερη διοργάνωση.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Ναυτικό Όμιλο Σάμου, φέτος το Διεθνές Κύπελλο Ιστιοσανίδας (funboard/slalom), διεξάγεται στην Σάμο, στην θαλάσσια περιοχή του Κοκκαρίου, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Samoswindsurfing, στις 19-20-21 & 22 Ιουνίου!

Συμμετέχουν 30 αθλητές από όλη την Ελλάδα, καθώς και από το εξωτερικό, Άνδρες, Γυναίκες και Νέοι!

Γιώργος Σακαντάρης: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη διοργάνωση του διεθνούς κυπέλλου Windsurfing Fun Slalom 2021

Οι ώρες διεξαγωγής του αγώνα είναι:

Σάββατο 19/6

11:00        Πρώτο πιθανό προειδοποιητικό σήμα

Κυριακή 20/6

και Δευτέρα 21/6

10:30        Πρώτο πιθανό προειδοποιητικό σήμα

20:00 Έναρξη διαδικασίας εκκίνησης τελευταίου heat

Τρίτη 22/6

10:30        Πρώτο πιθανό προειδοποιητικό σήμα

19:00        Έναρξη διαδικασίας εκκίνησης τελευταίου heat

20:00 Απονομές σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Κατά την διάρκεια των αγώνων τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας covid 19!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ