Γιώργος Ξαγοράρης: «Το να βγάζεις ένα πιστόλι και να εκτελείς έναν άνθρωπο, ποιος είσαι; Ο τιμωρός;»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Γιώργος Ξαγοράρης: «Το να βγάζεις ένα πιστόλι και να εκτελείς έναν άνθρωπο, ποιος είσαι; Ο τιμωρός;»

Συγκλονισμένη η Δημοτική Κοινότητα Παλαιοκάστρου, από τον αδόκητο θάνατο 75χρονου συμπολίτη τους, που όπως είπε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Γιώργος Ξαγοράρης, ο οποίος φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102,4 προέρχεται από μία πολύ καλή οικογένεια, που βοηθούσε την κοινότητα.

«Ό,τι και να έκανε αυτός ο άνθρωπος αυτή την ώρα, δεν παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου. Υπάρχει Aστυνομία, υπάρχουν νόμοι. Αν κάτι σε ενόχλησε παίρνεις το 100, έρχεται και όλα τα προβλήματα λύνονται. Το να βγάζεις ένα πιστόλι και να εκτελείς έναν άνθρωπο, ποιος είσαι; Ο τιμωρός; Είναι τρελό πράγμα αυτό που έγινε». Του θέματος έχει επιληφθεί και αστυνομικό κλιμάκιο από την Αθήνα.

Το Παλαιόκαστρο, αποτελεί κατ΄ουσίαν επέκταση της πόλης της Σάμου και πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και στο γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα έργο, που αποτελούσε μεράκι και όνειρο για τον κ. Ξαγοράρη, από τη στιγμή που ανέλαβε πρόεδρος της Κοινότητας. Δηλώνει απόλυτα ευχαριστημένος, που με τη συνδρομή του Δήμου αλλά και με προσωπική εργασία συμπολιτών, ολοκληρώθηκε το γήπεδο και είναι έτοιμο προς χρήση. Ευελπιστεί πως θα ξεκινήσει σύντομα και παιδική ομάδα ποδοσφαίρου, καθώς υπάρχουν παιδιά με ταλέντο στο συγκεκριμένο άθλημα.

Άλλωστε, στο παρελθόν η ομάδας της «ΑΝΑΤΟΛΗΣ», είχε δώσει τα διαπιστευτήριά της.

Κλείνοντας, ο κ. Ξαγοράρης, ανέφερε ότι, η καθημερινότητα του χωριού, με τη στήριξη του Δήμου, έχει βελτιωθεί, ενώ συνεχίζονται κάποια μικρά έργα, για την καλύτερη διαβίωση των πολιτών.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ