Γιώργος Ξαγοράρης: Η καθημερινότητα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο με άμεση ανταπόκριση από την πλευρά του Δήμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Πρόγραμμα 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024 για τους Δήμους Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι  ψεκασμοί σε λιμνάζοντα ύδατα,  για   καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών θα ξεκινήσουν στις 21-5-2024 . Το πρόγραμμα των εφαρμογών έχει ως εξής :

Γιώργος Ξαγοράρης: Η καθημερινότητα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο με άμεση ανταπόκριση από την πλευρά του Δήμου

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο κ. Γιώργος Ξαγοράρης, πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιοκάστρου.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος μαζί με τον κ. Ξαγοράρη, την Κυριακή (14/03) πραγματοποίησε επίσκεψη στην κοινότητα, παρουσία αντιδημάρχων και μερικών δημοτικών συμβούλων.

«Χρειαζόταν αυτό γιατί έπρεπε να δει από κοντά ο Δήμαρχος τι τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε στο χωριό και καλύτερα που το είδε ο ίδιος με τα μάτια του. Το ρέμα το σκεπαστό που έχουμε το οποίο πηγαίνει στην Δροσιά στο αντλιοστάσιο,  έχουν βουλώσει οι παροχές των σπιτιών όλων, γιατί από κάτω από το ρέμα ρίχνουμε και βγαίνουν τα λύματα στην επιφάνεια και πρέπει να μπει ειδικός άνθρωπος μέσα, γιατί είναι 300m τούνελ. Είναι αυτό που περνάμε δηλαδή από την κοινότητα μέχρι πάνω στη στροφή είναι ρέμα σκεπαστό».

Γιώργος Ξαγοράρης: Η καθημερινότητα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο με άμεση ανταπόκριση από την πλευρά του Δήμου

Όπως είπε ο κ. Ξαγοράρης, πρέπει να γίνουν ειδικές εργασίες ώστε να δουν τι συμβαίνει, καθώς αυτό το θέμα ταλαιπωρεί την κοινότητα εδώ και ένα χρόνο.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το σχολείο Παλαιοκάστρου, το οποίο ετοιμάζεται για να ξεκινήσουν εργασίες. Γενικά το χωριό δεν είχε τεράστιες ζημιές από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, μόνο δύο σπίτια χαρακτηρίστηκαν κόκκινα και 10 κίτρινα.

Αυτό που τόνισε στον κ. Δήμαρχο, ο κ. Ξαγοράρης είναι ότι πρέπει να γίνουν κάποια μικρά πράγματα ουσίας, καθώς η καθημερινότητα βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο με άμεση ανταπόκριση από την πλευρά του Δήμου.

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ