Γιώργος Μιαούλης: Από τη φωτιά στο ΚΥΤ καταστράφηκαν περίπου 10 οικίσκοι, αρκετά παραπήγματα και σκηνές

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Πρόγραμμα 1ου ψεκασμού καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024 για τους Δήμους Σάμου – Ικαρίας – Φούρνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι  ψεκασμοί σε λιμνάζοντα ύδατα,  για   καταπολέμηση προνυμφών κουνουπιών θα ξεκινήσουν στις 21-5-2024 . Το πρόγραμμα των εφαρμογών έχει ως εξής :

Γιώργος Μιαούλης: Από τη φωτιά στο ΚΥΤ καταστράφηκαν περίπου 10 οικίσκοι, αρκετά παραπήγματα και σκηνές

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Διοικητής της Π.Υ. Σάμου, Αντιπύραρχος κ. Γιώργος Μιαούλης.

Το πρωί της Τρίτης 11 Νοεμβρίου, νέα πυρκαγιά ξέσπασε στο ΚΥΤ Σάμου, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να παρεμβαίνει άψογα και άμεσα για ακόμη μία φορά.

«Συνεχή τα προβλήματα πέριξ του ΚΥΤ και εντός αυτού. Είχαμε μια πυρκαγιά αυτή την φορά εντός του ΚΥΤ, από τα εστιατόρια στο δεύτερο επίπεδο. Μια φωτιά η οποία επεκτάθηκε προς την βόρεια πύλη, κατεστράφησαν περίπου 10 κοντέινερ και παραπήγματα όπως και σκηνές πέριξ αυτών.

Γιώργος Μιαούλης: Από τη φωτιά στο ΚΥΤ καταστράφηκαν περίπου 10 οικίσκοι, αρκετά παραπήγματα και σκηνές

Ο πληθυσμός είναι αρκετός ο οποίος διαμένει σε όλο αυτό το βόρειο τμήμα, προσπαθούν οι αρχές να απομακρύνουν όλο τον κόσμο και να δουν την κατάσταση.

Δεν έχουν που να μείνουν, σε αυτό το βόρειο τμήμα από την κεντρική πύλη και προς το βουνό γύρω στα 600 άτομα μου ανέφεραν. Η φωτιά βγήκε προς τα όρια και την ρεματιά, με πιθανό φαινόμενο «καμινάδας», όμως είμαστε τυχεροί γιατί οι δυνάμεις των εθελοντών και όλης της υπηρεσίας μας βρίσκονται σε γενική επιφυλακή και οι ζημιές περιορίστηκαν εντός μόνο του ΚΥΤ.

Όλα τα κοντέινερ που περιέχουν την πολυρεθουάνη, όλα αυτά έχουν τοξικότητα και σε κάθε περίπτωση η καύση αυτών βγαίνει με την τοξική μορφή. Όμως επειδή υπερισχύει το οξυγόνο, να μην προβληματίζεται ο κόσμος γιατί το οξυγόνο καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

Εμείς ρίξαμε όλες τις δυνάμεις μας και μάλιστα και με την χρήση αφρού, για να κάνουμε ένα στρώμα κατάσβεσης, για να αποφύγουμε την τοξικότητα των εύφλεκτων υλικών. Είναι υπό έλεγχο, γίνεται αποκάθαρση στο χώρο».

Έρευνες για τα αίτια γίνονται από την Αστυνομία και το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου.

Ο κ. Μιαούλης εφιστά την προσοχή των πολιτών (μετά τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου), κατά την κίνηση στην πόλη, να επιλέγουν το κέντρο του δρόμου και να αποφεύγουν τα επισημασμένα κτήρια.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ