Γιώργος Κολλάρος: «Η αστική συγκοινωνία, είναι μια προεκλογική μας δέσμευση και την υλοποιούμε»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

00Kollaros

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Κολλάρος. Μέσα στα διάφορα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ήταν και το θέμα της Δημοτικής Αστικής Συγκοινωνίας.

«Όσον αφορά την αστική συγκοινωνία, είναι μια προεκλογική μας δέσμευση, την υλοποιούμε. Η καθυστέρηση οφείλεται σε γηγενή προβλήματα, κυρίως διαδικαστικά, μεταξύ των υπηρεσιών και χωρίς ευθύνη του δήμου. Εμείς προχωράμε, θα ψηφίσουμε τώρα και πιστεύω να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο. Οι στάσεις οι οποίες θα έχουν καθοριστεί, η λεωφορειακή γραμμή από το ΚΤΕΛ, από που θα αρχίζει, που θα τελειώνει και που θα σταματά.

Θα βγει στη δημοσιότητα όλο το πρόγραμμα, πιλοτικά στην αρχή, να δούμε που υπάρχουν ελλείψεις, που όχι. Μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση, επέκταση της γραμμής, θα το δούμε στην πράξη. Το θέμα είναι να στηρίξει ο κόσμος τη Δημοτική Συγκοινωνία, να μη χρειάζεται να κατεβάζουμε τα αυτοκίνητα μας, να τη στηρίξουμε για να πάνε όλα καλά, για εμάς και τους επισκέπτες. Το αντίτιμο θα είναι συμβολικό, 0,50€».

Η μελέτη για τη γραμμή Σάμος-Βλαμαρή-Παλαιόκαστρο, είναι μια άλλη γραμμή, για την οποία γίνονται ήδη προσπάθειες να προχωρήσει.

«Μη νομίζει ο κόσμος ότι δε θέλουμε να κάνουμε πράγματα, το αντίθετο, θέλουμε να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητα, την εμπορευσιμότητα και την επισκεψιμότητα».

Όπως τόνισε ο κ. Κολλάρος, υπήρχαν πολλά θέματα, το ελληνικό κράτος έχει παθογένειες και καθυστερήσεις και πιστεύει ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Ο κ. Κολλάρος πρόσθεσε ότι θα πρέπει να αλλάξει η δομή της τοπικής αυτοδιοίκησης, η νομοθεσία και οι αρμοδιότητες, ώστε να μπορεί κάθε δήμος να αντλεί χρήματα, να μην έχει ανάγκη το κεφαλικό κράτος, ώστε τα πράγματα να γίνουν πιο απλά και γρήγορα.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ