Για 5η συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου ο Γιάννης Αρχοντούλης

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Γιάννης Αρχοντούλης: «Οι εκπαιδευτικοί με αίσθημα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, απέναντι στους μαθητές και την κοινωνία»

Τη Δευτέρα 28/02/2021 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Κοκκαρίου, το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφούντος κ. Αρχοντούλη Ιωάννη. Το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης αφορούσε τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συζήτηση εκφράστηκε κοινή διάθεση από όλες τις παρατάξεις για συγκρότηση αντιπροσωπευτικού αναλογικού προεδρείου. Μετά από μυστική ψηφοφορία όπως ορίζεται από το Καταστατικό του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος:Αρχοντούλης Ιωάννης (Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση Π.Ε. Σάμου)

Γραμματέας:Μαρούπας Ευάγγελος (Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών )

Αντιπρόεδρος:Δάλλη Μαρία (Ανεξάρτητη Επικοινωνία Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου )

Ταμίας:Λαμπρινού Ανδριανή (Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση Π.Ε. Σάμου)

Μέλη:Συμεωνίδης Νικόλαος  (Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση Π.Ε. Σάμου)

Κακαγιάννης Αντώνης (Ανεξάρτητη Επικοινωνία Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου)

Πανούσος Χρήστος (Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών)

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου κ. Γιάννης Αρχοντούλης έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Kαλή αρχή, καλή θητεία σε όλους και θερμές ευχαριστίες στους συναδέλφους και φίλους που μας στηρίζουν χρόνια τώρα και μας εμπιστεύονται.

Θα συνεχίσουμε πάντα με σεβασμό και διάλογο να βρίσκουμε λύσεις σε όλα τα θέματα , για τα σχολεία μας, τον εκπαιδευτικό, τον μαθητή μας και τον τόπο μας..»

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ