«Για τον Δήμο που αξίζουμε»: «Θα εξετάσουμε ζητήματα σε βάθος και με γνώμονα τη διαφάνεια και το καλό του τόπου μας»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

«Για τον Δήμο που αξίζουμε»:  «Θα εξετάσουμε ζητήματα σε βάθος και με γνώμονα τη διαφάνεια και το καλό του τόπου μας»

Τις τελευταίες μέρες ο συνδυασμός ”Συμμαχία Πολιτών” με δημοσιεύσεις στη σελίδα του, αλλά και στην επίσημη σελίδα τού Δήμου Δυτικής Σάμου, ενημερώνει τους πολίτες για τη δράση της δημοτικής αρχής.

Ο συνδυασμός ”Για τον Δήμο που αξίζουμε” οφείλει τις απαραίτητες επισημάνσεις:

α) Οι εργασίες επισκευής σχολικών κτιρίων είναι υποχρέωση των Δήμων και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν έργα υπό την έννοια της προοπτικής στο μέλλον.

β) Ως τεχνικά έργα πρέπει να χαρακτηρίζονται όσα βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί. Οι μακέτες είναι ενδεικτικές προθέσεων και σχεδιασμού, που το μέλλον θα δείξει αν θα υλοποιηθούν.

γ) Τα έργα διαχείρισης και επεξεργασίας λυμάτων είναι επιβεβλημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι αποτέλεσμα σχεδιασμού της δημοτικής αρχής.

δ) Η δημόσια δήλωση του Δημάρχου Δυτικής Σάμου περί επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης που αφορά τα τουριστικά καταφύγια της περιοχής μας δεν έχει νομική βάση. Δημοτικό συμβούλιο υπεσχημένο από τον Δήμαρχο, το οποίο ουδέποτε συνεκλήθη, και επιτροπή παρακολούθησης των έργων, που ουδέποτε ορίστηκε, εγείρουν προβληματισμό για την επάρκεια της δημοτικής αρχής και για τη σοβαρότητά της σε ζητήματα που αφορούν το συμφέρον των κατοίκων της Δυτικής Σάμου.

Ο συνδυασμός ”Για τον Δήμο που αξίζουμε”, εάν τιμηθεί με την εμπιστοσύνη των πολιτών, διαβεβαιώνει ότι θα εξετάσει το ζήτημα σε βάθος και με γνώμονα τη διαφάνεια και το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση

Ο συνδυασμός  Για τον Δήμο που αξίζουμε

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ