Γιάννης Αρχοντούλης: Κλείστε τα σχολεία για ν’ αποφορτισθεί η κατάσταση. Γιώργος Στάντζος: Την Κυριακή (23/01) θα πάρουμε αποφάσεις

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Δημοπράτηση έργου για το Δημοτικό σχολείο και Νηπιαγωγείο Κοκκαρίου

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, o πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου κ. Γιάννης Αρχοντούλης προτείνει να κλείσουν τα σχολεία για ένα διήμερο λόγω του χιονιά, αλλά και ν’ αποφορτισθεί η κατάσταση λόγω των πολλών κρουσμάτων Covid-19 στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Επίσης ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι «με δεδομένο και την έξαρση των περιστατικών covid δεν θα αφήσουμε εκτεθειμένα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς να υποστούν ταλαιπωρία και να εκτεθούν σε πρόσθετους κινδύνους από την κακοκαιρία».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΓΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΜΟΥ)

«Ας κλείσουν τα σχολεία οι Δήμοι ή η Περιφέρεια για ένα διήμερο λόγω του χιονιά, μήπως και αποφορτιστεί η κατάσταση και σωθούμε μαθητές – εκπαιδευτικοί και ευάλωτες ομάδες σε κάθε οικογένεια που παίζουμε κορώνα γράμματα κάθε μέρα με την διασπορά.

Μία διασπορά που μπορεί να “μπει” ή να “βγει” από μία σχολική μονάδα αφού και ασυμπτωματικά παιδιά υπάρχουν και self test αρνητικά Κυριακή – θετικά Δευτέρα, αρνητικά Τρίτη, θετικά Πέμπτη και μην πιάνεστε, μην ακουμπάτε, διπλές μάσκες, ανοιχτά παράθυρα, ανέβασε μάσκα, βάλε αντισηπτικό, πλύνε τα χεράκια σου έχει γίνει όλη η καθημερινότητα μας εκπαιδευτικών-μαθητών.

Τα 200 ευρώ τα επιστρέφω στην Yπουργό, δεν θέλω εξοπλισμό, θέλω την εκπαιδευτική και όχι μόνο ζωή μου πίσω…»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΝΤΖΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ)

«Λογική η ανησυχία όλων εάν τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του δήμου μας με δεδομένα τις χαμηλές θερμοκρασίες και την κακοκαιρία. Ενημερώνω ότι αύριο το πρωί όταν θα έχουμε επίκαιρη εικόνα και σε συνεργασία με τις Δνσεις Εκπαίδευσης θα αποφασιστεί το κλείσιμο των σχολείων και των παιδικών.

Μην ανησυχείτε, με δεδομένο και την έξαρση των περιστατικών covid δεν θα αφήσουμε εκτεθειμένα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς να υποστούν ταλαιπωρία και να εκτεθούν σε πρόσθετους κινδύνους από την κακοκαιρία».

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ