Γενικό Νοσοκομείο Σάμου: Το νησί μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σεισμού και πανδημίας

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Άγιο Φως: Με έκτακτη πτήση στη Σάμο

Άγιο Φως: Με έκτακτη πτήση στη Σάμο

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως μεταφέροντας μαζί του το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα. Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις

Κοινή απόφαση των Δ.Σ. των φορέων υγείας με αφορμή τη σύσκεψη φορέων που κάλεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου

Γνωρίζουμε και κατανοούμε ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι προσωπικές επαφές αλλά και οι μετακινήσεις προς το νησί είναι δύσκολο να περιοριστούν.

Όμως θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι η Σάμος μπορεί να έχει εξαιρεθεί από το SMS μετακίνησης, παρόλα αυτά, τα μέτρα θα πρέπει να είναι αυστηρά, δηλαδή καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μέτρα ατομικής υγιεινής, αποστάσεις.

Αυστηρό πλαίσιο στις μετακινήσεις προς το νησί με πρόταση σε όσους είναι αναγκασμένοι να ταξιδέψουν προς το νησί της Σάμου να αυτοπεριορίζονται για λίγες ημέρες  προκειμένου να περιοριστεί η τυχόν διασπορά του ιού στο νησί μας.

Ιδιαίτερα δε άτομα που τυχόν τίθενται σε καραντίνα θα πρέπει να εφαρμόζουν τις οδηγίες των ειδικών και να παραμένουν σε αυτοπεριορισμό για όσο διάστημα τους έχει συσταθεί.

Η αλληλεγγύη, η αυστηρή τήρηση των κανονισμών και η συνεργασία θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε.

Ο Διοικητής

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Η Πρόεδρος Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΕΛΩΝΗ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ