ΓΕΛ Σάμου: Στατιστικά βαθμολογιών (Πανελλήνιες 2022)

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Πυθαγόρειο Γενικό Λύκειο Σάμου: Ευχαριστήριο στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού

Παραθέτουμε τα στατιστικά αποτελέσματα των βαθμολογιών των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Οι εξετάσεις αυτές έγιναν μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια πανδημίας, χρόνια στα οποία πολλά από τα μαθήματα έγιναν  εξ αποστάσεως, με τις συνέπειες να είναι φανερές στα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων ετών.

Με μια ματιά στα αποτελέσματα πολλών μαθημάτων, (ιδιαίτερα της Ο.Π. Θετικών Σπουδών) διαπιστώνεται ότι το σχολείο μας έχει εντυπωσιακά καλά ποσοστά σε σύγκριση με τα Πανελλαδικά ποσοστά.

ΓΕΛ Σάμου: Στατιστικά βαθμολογιών (Πανελλήνιες 2022)

Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο δύσκολο αυτό διαγωνισμό. Ιδιαίτερα στα παιδιά που πέτυχαν τις υψηλές βαθμολογίες και τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, αφού η δουλειά που έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε εκείνοι και εκείνες ξέρουν πόσο δύσκολη ήταν ιδιαίτερα η φετινή χρονιά, με το πολύ διάβασμα, τα ξενύχτια και το μεγάλο άγχος.

Αλλά και στα παιδιά που δεν πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δρόμο που θα χαράξουν και είναι σίγουρο πως η επιτυχία στη ζωή δεν κρίνεται μόνο από τέσσερα διαγωνίσματα.

ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ Statistika Vathmologion GEL

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του «Πυθαγορείου» Γενικού Λυκείου Σάμου.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ