Βραδιά Samos Grand Cru στην Πάτρα

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Βραδιά Samos Grand Cru στην Πάτρα

Tη μοναδικά απολαυστική γεύση του Samos Grand Cru του Συνεταιρισμού της Σάμου που παράγεται από καλά ωριμασμένα σταφύλια επιλεγμένων ημιορεινών αμπελώνων, απόλαυσαν οι οινολάτρες στην Πάτρα, σε μια βραδιά wine pairing με τα καλύτερα ελληνικά κρασιά.

Στα πλαίσια ενός event που σχεδιάστηκε άριστα από την πάντα δυναμική Wine2wine και υλοποιήθηκε στο πανέμορφο minimal  Tomo’s Open Kitchen Bar, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ελληνική δημιουργική κουζίνα και τα ποιοτικά προϊόντα, δημιουργήθηκε το ιδανικό πλαίσιο για τους πιο λαχταριστούς συνδυασμούς γεύσεων και κρασιού.

Βραδιά Samos Grand Cru στην Πάτρα

Η κοινωνία της Πάτρας επιλέγει φανατικά εδώ και χρόνια τις φρουτώδεις και ανθώδεις «ανάσες» των σαμιώτικων κρασιών, τόσο στην εστίαση όσο και στη διασκέδαση, αναγνωρίζοντας την αδιαφιλονίκητη ποιότητά τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι, το κρασί που επιλέχθηκε να κοσμήσει τη βραδιά γευσιγνωσίας, ήταν το Samos Grand Cru, ένα από το πιο αγαπημένα κρασιά  των Γάλλων εδώ και δεκαετίες.

Βραδιά Samos Grand Cru στην Πάτρα

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά στην εκδήλωση: «Πρόκειται για ένα ενισχυμένο κρασί με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Μοσχάτου που θυμίζει σταφύλι, λευκά άνθη, κομπόστα, γλυκά του κουταλιού, σε πολύ καλή ισορροπία γλυκύτητας οξύτητας στο στόμα, το οποίο δεν είναι καθόλου βαρύ. Συνοδέψτε τάρτες με φρέσκα φρούτα, ρυζόγαλο με μαστίχα, αλμυρά και μπλε τυριά…»

(*Αξίζει να σημειωθεί πως το Samos Grand Cru του ΕΟΣ Σάμου είναι ένα από τα κρασιά που σερβίρονται στα επίσημα γεύματα που παραθέτει η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας σε διεθνείς ηγέτες.)

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ