Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συνελήφθη ο προπονητής – Μεταφέρεται Αθήνα από Σάμο

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συνελήφθη ο προπονητής - Μεταφέρεται Αθήνα από Σάμο

H Ασφάλεια Σάμου πέρασε χειροπέδες το πρωί της Κυριακής (24/01) στον προπονητή που κατηγορείται για τον βιασμό αθλήτριας της ιστιοπλοΐας όταν αυτή ήταν 11 χρονών. Ο προπονητής που είχε φύγει από την Αθήνα και διέμενε στη Σάμο συνελήφθη σήμερα το πρωί ύστερα από ένταλμα που εκδόθηκε από την εισαγγελία.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος συνάντησε την 21χρονη σήμερα αθλήτρια και τους γονείς της, από τους οποίους έλαβε καταθέσεις τα τελευταία 24ωρα. Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού, αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα για τα περαιτέρω.

Η αποκάλυψη από την 20χρονη που σόκαρε το πανελλήνιο

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Απλά, δεν ήθελα να το περάσει και η οικογένειά μου τότε», είπε για πρώτη φορά η 11χρονη τότε αθλήτρια ιστιοπλοΐας αποκλειστικά στο OPEN TV και τον Γιάννη Φραγκουλόπουλο. Για την νεαρή αθλήτρια ενημέρωσε την Εισαγγελία η Σοφία Μπεκατώρου. Πριν από περίπου 10 χρόνια, η συγκεκριμένη αθλήτρια, μόλις 11 ετών τότε, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον τότε προπονητή της. Το αδίκημα στη δική της περίπτωση δεν έχει παραγραφεί και γι’ αυτό θα κληθεί άμεσα να καταθέσει. «Επικοινώνησα με τη Σοφία, στέλνοντάς της ένα μήνυμα υποστήριξης, όπως θα έχει λάβει πολλά άλλα. Δεν είχα πρόθεση να μιλήσω στην αρχή και της έστειλα ένα μήνυμα, της είπα κάποια πράγματα. Της είπα απ’ έξω απ’ έξω τι μου έχει συμβεί και έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία», είπε για πρώτη φορά η αθλήτρια.

Η 11χρονη τότε αθλήτρια της Ιστιοπλοΐας δεν το εκμυστηρεύτηκε τότε στους γονείς της. Παιδί, μόλις 11 ετών, δεν ήξερε πώς να το χειριστεί.

«Βιασμός με όλο το νόημα. Πέρασαν τρία χρόνια για να το πω στους δικούς μου ανθρώπους. Ήμουν 14 όταν το είπα, ναι, και δεν άντεχα άλλο και έπρεπε κάπως να βρω το θάρρος να το πω στους γονείς μου. Μόλις το έμαθαν οι γονείς μου πήγαν κατευθείαν στην Αστυνομία. Έφυγε βράδυ ο προπονητής», αναφέρει.

ethnos.gr

H ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ως εξής:

Συνελήφθη σήμερα Κυριακή (24/01) σε νησί του Βορείου Αιγαίου, από την οικεία Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, ημεδαπός, με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για αδικήματα που κατηγορείται ότι διέπραξε σε βάρος ανήλικης το χρονικό διάστημα 2010-2013.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών σε σειρά επαφών στην Αθήνα για ζητήματα της Ιεράς Μητροπόλεως

Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών σε σειρά επαφών στην Αθήνα για ζητήματα της Ιεράς Μητροπόλεως

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κατά τήν ὁλιγοήμερη παραμονή του στήν Ἀθήνα ἐπισκέφθηκε καί συναντήθηκε γιά θέματα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας καί Κοινοῦ ἐνδιαφέροντος γιά τά νησιά

Περισσότερα »