Βασίλης Πανουράκης: «Πρέπει να σταματήσει η φτηνή αντιπολίτευση, αρκετά πια»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης, μιλώντας για το θέμα που έχει προκύψει για τις μεταφορές των μαθητών της Σάμου.

Στο τελευταίο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου συζητήθηκε το θέμα των σχολείων αλλά και της μεταφοράς των μαθητών, υπήρξε μια μικρή διαφωνία μεταξύ του κ. Πανουράκη και του προέδρου της Δημοτικής επιτροπής Παιδείας, κ. Αξιώτη, προσπαθώντας, σύμφωνα με τον κ. Πανουράκη, να επιρρίψουν ευθύνες στον ίδιο για την μεταφορά των μαθητών.

Όπως εξήγησε ο κ. Πανουράκης, είναι θέμα διευθυντών και πρωτοβάθμιας για την αποστολή των τελικών πινάκων με τον αριθμό, το ονοματεπώνυμο των παιδιών και τις χιλιομετρικές αποστάσεις, ώστε να μπορέσει η Π.Ε Σάμου να κάνει πρόσκληση ή ανάθεση των δρομολογίων.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στην ανακοίνωση του Δημοτικού Συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ», με επικεφαλής τον κ. Κατρακάζο, αντιδρώντας στα όσα αναφέρονται σε σχέση με την μεταφορά των μαθητών. Όπως είπε ο κ. Πανουράκης, “πρέπει να σταματήσει η φτηνή αντιπολίτευση, αρκετά πια”.

Ήδη από 5 Ιανουαρίου 2021 είχε στείλει σχετικό έγγραφο στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων γραφείο Υπουργού και την κυρία Κεραμέως και στο  Υπουργείο Εσωτερικών, γραφείο Υπουργού κυρίου Μάκη Βορίδη με θέμα την μεταφορά μαθητών λόγω αλλαγής σχολικής στέγης απόρροια των συνεπειών του σεισμικού φαινομένου που έπληξε την 30η Οκτωβρίου το νησί της Σάμου. Αυτό όμως που τόνισε είναι ότι είναι απαραίτητες οι λίστες με τους μαθητές ώστε με νόμιμο και ασφαλή τρόπο να γίνουν οι μεταφορές.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών σε σειρά επαφών στην Αθήνα για ζητήματα της Ιεράς Μητροπόλεως

Ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών σε σειρά επαφών στην Αθήνα για ζητήματα της Ιεράς Μητροπόλεως

Ὁ Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κατά τήν ὁλιγοήμερη παραμονή του στήν Ἀθήνα ἐπισκέφθηκε καί συναντήθηκε γιά θέματα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας καί Κοινοῦ ἐνδιαφέροντος γιά τά νησιά

Περισσότερα »