Βασίλης Πανουράκης: «Για μένα η Νέα Δημοκρατία είναι ο κόσμος της, είναι αυτοί που τρέχουν κάθε φορά»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Βασίλης Πανουράκης: Οτιδήποτε συμβαίνει σήμερα εντός του ΚΥΤ Σάμου αρμοδιότητα διαχείρισης των θεμάτων φέρει το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης, αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε κατά την επίσκεψη του κ. Παύλου Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, το Νομό Σάμου επισκέφτηκαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνος Λογοθέτης και ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κονταδάκης.

Κατά την επίσκεψη των στελεχών της Ν.Δ στο Μουσείο Οίνου ΕΟΣΣ, συνέβη ένα περιστατικό με τον Γραμματέα ΠΕ ΝΔ Παύλου Μαρινάκη, ο οποίος απαίτησε να φύγουν από την συγκέντρωση αιρετοί και στελέχη της ΝΔ, που πρόσκεινται στην παράταξη του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη, ανάμεσα τους και ο κ. Πανουράκης.

«Η σχέση μου με τον τοπικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, δεν επιτρέπει σε κανέναν να αμφισβητήσει την πολιτική μου τοποθέτηση. Με ό,τι αυτό σημαίνει.

Πράγματι υπήρξε αυτή η κομματική συγκέντρωση εκεί, δεν πήγα απρόσκλητος, πέραν τούτου βέβαια δε θα σχολιάσω ούτε τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ, αλλά πέραν τούτου θέλω να πω το εξής, σεβάστηκα την παράκληση του κ. Μαρινάκη, αποχωρήστε από την αίθουσα, για αυτό και για αυτό το λόγο, λέω εντάξει σας ευχαριστώ γεια σας. Δεν θα μείνω όμως εκεί, ο κ. Μαρινάκης όπως και όλοι μας είμαστε περαστικοί, το κόμμα, δεν είναι ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής, δεν κατακρίνω δηλαδή τον Παύλο Μαρινάκη. Πήρε μία απόφαση, σεβαστή αλλά για μένα η Νέα Δημοκρατία είναι ο κόσμος της, είναι αυτοί που τρέχουν κάθε φορά».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Πανουράκης, με τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα του Μουσείου ΕΟΣΣ εκείνη την ημέρα, έχουν δώσει 30 χρόνια αγώνες για την παράταξη και δεν θα τα χαραμίσει.

«Ειδικά τα τελευταία 3-4 χρόνια που είμαι Αντιπεριφερειάρχης με τον Κώστα Μουτζούρη, έχουμε κάνει έργο, δεν το παραχωρώ σε κανέναν. Συνεχίζω να δίνω αγώνες για την παράταξη, ο καθένας θα κάνει την επιλογή του».

«Συνεχίζω να στηρίζω τον καθηγητή Χριστόδουλο Στεφανάδη», τόνισε ο κ. Πανουράκης, διότι βοήθησε να ξεμπλοκάρουν αρκετά έργα.

Ο κ. Πανουράκης, είπε επίσης πως αυτοί, που ασχολούνται με τα κόμματα, έχουν πολύ λίγες χαρές, μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ