Βασίλης Πανουράκης: Έχουμε ανάδοχο εργολάβο για το αλιευτικό καταφύγιο Αγίας Παρασκευής

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Βασίλης Πανουράκης για την καθυστέρηση του έργου στα «Αυλάκια»

Σε εξέλιξη βρίσκονται στο νησί της Σάμου, δημόσια έργα από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και την Αντιπεριφέρεια Σάμου. Αναφορικά με το θέμα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, o Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης.

Το έργο της Περιφέρειας «Αλιευτικό Καταφύγιο Ηραίου», αναμένεται να παραδοθεί τέλος του 2023, ενώ οι εργασίες, όπως είπε ο κ. Πανουράκης προχωράνε κανονικά.

Ως προς την περιμετρική Πυθαγορείου, οι εργασίες από τον εργολάβο βρίσκονται κανονικά σε εξέλιξη.

Το μεγάλο θέμα του έργου αποκατάστασης στα Αυλάκια, παραμένει στην επικαιρότητα και όπως τόνισε ο κ. Πανουράκης, τα συμφωνηθέντα μέχρι την ημερομηνία (21/05), που είχε θέσει η Περιφέρεια, έχουν γίνει και προχωρούν. Ο εργολάβος προχωρά στο στήσιμο του φράχτη, με τα προβλεπόμενα συρματόσχοινα. Το όλο έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο, θα γίνει ασφαλτόστρωση, θα απομακρυνθούν τα φανάρια και θα απελευθερωθεί αυτό το κομμάτι.

Για τις καταπτώσεις στην περιμετρική Βαθέος, υπήρξε επικοινωνία του κ. Πανουράκη με το μελετητή του έργου, έγιναν κάποιες εργασίες, για να απομακρυνθούν με ειδικό τρόπο, ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία μία λωρίδα.

Βασίλης Πανουράκης: Έχουμε ανάδοχο εργολάβο για το αλιευτικό καταφύγιο Αγίας Παρασκευής

«Προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό, το καλύτερο, γιατί για εμάς προέχει η ασφάλεια των πολιτών, αλλά είναι ένα θέμα που θα το λύσουμε γρήγορα».

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, έχουν αναλάβει την εκπόνηση μελετών για τους Ιερούς ναούς, που έπαθαν ζημιές στον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020. Όπως εξήγησε ο κ. Πανουράκης, έχει αναλάβει το Υπουργείο Πολιτισμού κάποιους ιερούς ναούς, ο Δήμος Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, όπως και η ΠΕΒ Αιγαίου. Σε αυτά μπαίνουν κάποιες προτεραιότητες, με βάση τη ζημιά που έχουν οι ιεροί ναοί και γίνονται προσπάθειες για το καλύτερο.

Για το αλιευτικό καταφύγιο Αγ.Παρασκευής, είχε γίνει η πρόσκληση για τον ανάδοχο εργολάβο και σήμερα ανακοινώνουμε το όνομα που είναι η εταιρεία SICAP sa που είχε αναλάβει την κατασκευή  του κεντρικού λιμένα Φούρνων (Βόρειος Προβλήτας).

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ