Βασίλης Κελλάρης: «Ένα ζευγάρι το οποίο επιθυμεί να τεκνοποιήσει, η πιθανότητα να μην πραγματοποιήσει το όνειρό του είναι πάρα πολύ μικρή»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσκεψη στο Δήμο Αν. Σάμου Υφ. Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρα και πρώην Αν. Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Πέτσα

Επίσκεψη στο Δήμο Αν. Σάμου Υφ. Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρα και πρώην Αν. Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Πέτσα

Επίσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σάμου και συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Πάρη Παπαγεωργίου είχαν σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου, ο Υφυπουργός  Εξωτερικών κ. Γεώργιος

O γυναικολόγος αναπαραγωγής Βασίλης Δ. Κελλάρης της Be-Live  κοντά στους σεισμόπληκτους της Σάμου

Tο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, το μη κερδοσκοπικό Σωματείο για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και της υπογονιμότητας Be-Live πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης στη Σκάλα της Πάτμου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με χορηγό τη ΒΙΑΝΕΞ, στο πλαίσιο της υιοθεσίας του νησιού της Πάτμου για το έτος 2022, με σκοπό την έμπρακτη στήριξη του έργου της Be-Live για δωρεάν εξωσωματική γονιμοποίηση σε οικονομικά ευπαθείς ομάδες, στηρίζοντας παράλληλα απομακρυσμένα νησιά και ακριτικές περιοχές.

Οι γυναικολόγοι αναπαραγωγής και ιδρυτές της BE-LIVE κ.κ. Βασίλης Κελλάρης και Χάρης Χηνιάδης ενημέρωσαν το κοινό για τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης αλλά και για τις προϋποθέσεις σχετικά με τις δωρεάν θεραπείες εξωσωματικής σε υπογόνιμα ζευγάρια με την υποστήριξη του Σωματείου. Οι δύο γιατροί συνοδεύονταν από τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου, ο οποίος μίλησε για τις δράσεις και την πορεία της Be-Live.

Αναφορικά με το θέμα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, o γυναικολόγος αναπαραγωγής και ένας εκ των ιδρυτών της BE-LIVE κ. Βασίλης Κελλάρης.

Βασίλης Κελλάρης: «Ένα ζευγάρι το οποίο επιθυμεί να τεκνοποιήσει, η πιθανότητα να μην πραγματοποιήσει το όνειρό του είναι πάρα πολύ μικρή»

«Μεταβήκαμε με μία μεγάλη ομάδα της Be-Live και μία ομάδα της ΒΙΑΝΕΞ. Η εταιρεία Βιανέξ με τον πρόεδρο τον κ. Γιαννακόπουλο, στηρίζει εδώ και δύο χρόνια έμπρακτα το έργο της Be-Live και τον ευχαριστώ και δημόσια από αυτό το βήμα, για άλλη μία φορά, για την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει και τη βοήθεια προσφέρει μέσα από εμάς, σε υπογόνιμα ζευγάρια που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές.

Έτσι λοιπόν, αποφασίστηκε από την ΒΙΑΝΕΞ και την Be-Live,  να υιοθετηθεί για το 2022 -2003 το νησί της Πάτμου, ώστε να μπορέσουμε μέσα στο χρόνο που θα ακολουθήσει, να βοηθήσουμε όσο πιο πολλά ζευγάρια μπορούμε από αυτό το νησί, τα οποία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και ούτε την πρόσβαση σε τέτοιου είδους τεχνικές».

Ο κ. Κελλάρης και η ομάδα του, ανακοίνωσαν την συνεργασία με τον Δήμο της Πάτμου, ο κόσμος ενημερώθηκε για την υπογονιμότητα, ενώ και οι ίδιοι άκουσαν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία και τις ελλείψεις που υπάρχουν.  Από το 2019, με τις δράσεις τους έχουν βοηθηθεί ζευγάρια, έχουν γεννηθεί 23 παιδιά, έξι γυναίκες κυοφορούν και υπάρχουν γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στη διαδικασία.

Όπως τόνισε ο κ. Κελλάρης, από την δράση της ΒΙΑΝΕΞ και της Be-Live, γεννήθηκαν τρία παιδιά τον προηγούμενο χρόνο, στη Σάμο, ενώ αναμένεται και βάφτιση από τον πρόεδρο της Βιανέξ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο Καρλόβασι. Το σημαντικό πλέον είναι ότι η τεχνολογία και η ιατρική έχουν προχωρήσει, όπως είπε ο κ. Κελλάρης.

Βασίλης Κελλάρης: «Ένα ζευγάρι το οποίο επιθυμεί να τεκνοποιήσει, η πιθανότητα να μην πραγματοποιήσει το όνειρό του είναι πάρα πολύ μικρή»

«Με τα χρόνια, ένα ζευγάρι το οποίο επιθυμεί να τεκνοποιήσει, η πιθανότητα να μην πραγματοποιήσει το όνειρό του είναι πάρα πολύ μικρή, η τεχνολογία και και η ιατρική έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε οποιοδήποτε ζευγάρι τελικά θέλει, θα τα καταφέρει. Να μη χάνουν την ελπίδα τους, να πιστεύουν στους γιατρούς τους, να τους εμπιστεύονται, γιατί και αυτοί θέλουν να βοηθήσουν τα ζευγάρια».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ