Αστυνομικό δελτίο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου

Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Σύλληψη αλλοδαπού για πρόκληση σωματικών βλαβών

Συνελήφθη την Τρίτη (17/11) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, απογευματινές ώρες της Τρίτης (17/11), σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς επιτέθηκε και τραυμάτισε με τη χρήση μεταλλικού αντικειμένου, τρεις (3) έτερους αλλοδαπούς. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη τη Δευτέρα (16/11) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκε χάρτινη συσκευασία, με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς). Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Τροχαίο ατύχημα στο Καρλόβασι

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (16/11), σε δημοτική οδό στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από ημεδαπό, στην οποία επέβαινε και έτερος ημεδαπός. Αποτέλεσμα του συμβάντος ήταν ο τραυματισμός των επιβαινόντων στο προαναφερόμενο μοτοποδήλατο, οι οποίοι ακολούθως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σάμου. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Δήμος Α. Σάμου: «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της όχλησης εξαιτίας των κουνουπιών, υλοποιεί «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024»

Περισσότερα »