Αρχιπύραρχος Κων/νος Δαδούδης: «Χθες ήταν όλα εναντίον μας, όλες οι συμπτώσεις ήταν εναντίον μας. Σήμερα η κατάσταση είναι καλύτερη»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Τα καθήκοντά του ανέλαβε ο νέος Αναπληρωτής Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος  Αρχιπύραρχος κ. Κ. Δαδούδης

Η Σάμος για άλλη μία φορά μετρά τις πληγές της, μετά την πυρκαγιά, που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/07), στην περιοχή Παλαιοχώρι Μαραθόκαμπου, ενώ η ατμόσφαιρα είναι βαριά μετά το δυστύχημα με το πυροσβεστικό ελικόπτερο, που στοίχισε τη ζωή δύο ανθρώπων.

Αναφορικά με το θέμα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, ο νέος συντονιστής επιχειρήσεων Βορείου- Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, Αρχιπύραρχος Κων. Δαδούδης.

«Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια για τους συναδέλφους, για το τραγικό συμβάν, που είχαμε χθες, με την πτώση του ελικοπτέρου. Δυστυχώς, δε βρέθηκαν εν ζωή όλοι και αυτό κάνει ακόμα πιο τραγικές τις στιγμές, δεδομένου ότι, μπορούμε να πούμε ρεαλιστικά πλέον ότι έπεσαν στο «βωμό» του καθήκοντος, προσπαθώντας να διατηρήσουν ανέπαφο το περιβάλλον της χώρας μας και του νησιού της Σάμου, ένα πανέμορφο νησί, ένα πράσινο νησί.

Δυστυχώς, το Πυροσβεστικό Σώμα μετρά πάντα πολλούς νεκρούς, θυσιάζοντας το αίμα τους και τη ζωή τους στο «βωμό» του καθήκοντος.

Αρχιπύραρχος Κων/νος Δαδούδης: «Χθες ήταν όλα εναντίον μας, όλες οι συμπτώσεις ήταν εναντίον μας. Σήμερα η κατάσταση είναι καλύτερη»

Πράγματι χθες ήταν όλα εναντίον μας, όλες οι συμπτώσεις ήταν εναντίον μας και φυσικά είχαμε τους ανέμους, την εξέλιξη του τραγικού συμβάντος με το ελικόπτερο και το γεγονός ότι ο χώρος ο οποίος εκδηλώθηκε η πυρκαγιά δεν ήταν ιδιαίτερα προσβάσιμος στα επίγεια μέσα. Οπότε οι συμπτώσεις και οι προϋποθέσεις δεν ήταν μαζί μας. Έχω συνηθίσει να λέω, ότι θα πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμός πραγμάτων, για να μπορέσεις να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα, ειδικά όταν εκπροσωπείς ένα φορέα, που έχει να κάνει με την παροχή βοήθειας, που έχει να κάνει με την προστασία τους περιβάλλοντος, που έχει να κάνει με την πυρασφάλεια τους θερινούς μήνες.

Σήμερα όμως, αυτές οι προϋποθέσεις στο μεγαλύτερο μέρος τους έχουν συνηγορήσει, έχουμε ασθενείς ανέμους και φυσικά αυτό βοηθάει, έχουμε και με άνεση τα εναέρια μέσα, τα οποία επιχειρούν στα σημεία, που δεν μπορούν να φτάσουν και παράλληλα έχουμε καλύτερη εικόνα του πεδίου της πυρκαγιάς, με αποτέλεσμα να μπορούμε να κάνουμε καλύτερη διασπορά των οχημάτων και του προσωπικού».

Το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Σάμου, έχει αναλάβει να βρει τον τρόπο εκδήλωσης της πυρκαγιάς, με ιδιαίτερη προσοχή, ενώ στη Σάμο επιχειρούν και δυνάμεις από την Αθήνα.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ